Jump to content
Naimisiin.info

ladylove

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ladylove's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä myös siviilivihkiminen. Tästä ei tiedä kukaan vielä ja vähän jänskättää vanhempien reaktiot kun saavat kuulla asiasta. Alunperin oli tarkoitus järjestää perinteiset kirkkohäät, mutta tulimme toisiin aatoksiin. Järjestämme pienet juhlat sitten perheillemme jälkikäteen, emme muuta. Todistajiakaan emme ole aikoneet pyytää, mutta sitä pitää vielä miettiä hieman. Luulen, että minun vanhemmilleni siviilivihkiminen on ihan ok, mutta sulkin vanhemmat saattavat nostaa asiasta hälyn kun heidän poikansa ei mene kirkossa naimisiin. Tämän vuoksi emme ole uskaltneet asiasta puhuakaan kenellekään. Saa nähdä miten asiaan reagoidaan...
  2. Vihkini on 15,5. Kihlaa ei tule ollenkaan
  3. Tietääkö kukaan hintaa Tillanderin sormusmallille 028. Toisessa 0,18Ct:n timantti + 10 x 0,03 ct:n timanttia. Toisessa vaihtoehdossa 3 x 0,10 ct:n timanttia + 10 x0,03 ct:n timanttia.
  4. Me emme aio kutsua ketään sellaisia henkilöitä, joita emme tunne entuudestaan. Minusta on tärkeää, että meidän häitämme juhlii meille tärkeät ja tutut ihmiset. Häihimme tuleekin vain läheiset sukulaiset ja hyvät ystävät.
×
×
  • Create New...