Jump to content
Naimisiin.info

-Tintti-

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

-Tintti-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. -Tintti-

    Pilttipurkki tuikkukuppina....

    Ite ajattelin kanssa askarrella piltti purkkeja. Olen nytten jo päällystänyt muutaman kuitupaperilla (?) voikohan se olla vaarallinen???Pohjalle laitoin hiekkaa. Mutta syy miksi aloin niitä askartelemaan on että ikeassa ei huhujen mukaan olisi niitä halpoja tuikkuja...?!? Mutta tosta räjähtämisestä... Mun äidin punanainen Stockmannilta ostettu iittala tuikkukin räjähti... Joten mikä vaan lasi purkki voi ilmeisesti räjähtää
  2. -Tintti-

    Lasikivet

    Siis...tarkoitan sellasia pyöreen soikeita koristekiviä joita käytetään mm. maljakoitten pohjilla
  3. tässä edellä mainittiin että siunauksen kaavaa voi "muokata" mutta onko siihen mahdollista sujauttaa sormusten vaihtoa?Onko kenelläkään koemusta?
  4. meillä tulee olemaan tulo:mendelson, kesäyön unelma ja meno:melartin,prinsessa ruusunen
  5. Jos saa udella niin kuinka paljon noin teillä on kulunut euroja kaikeen? (Siis lentoihin+hotelliin+hääseremoniiaan paikanpäällä.)
  6. Itse olen vasta aloittanut varsinaiset hää suunnittelut. Ja vihminen ulkomailla on yksi vaihtoehto. Kreikkaa olen miettinyt... Maksaako muuten hääpari osan vieraitten matkoista vai ei?
  7. maistraatin sivuilla lukee "jos toinen henkilöistä kuuluu kirkkooon ja toinen väestörekisteriin on valittava siviilivihkiminen" (minkä kaikki tiedämmenkin) MUTTA "avioliiton siunaaminen tämän jälkeen on mahdollista. Jos siunaamisen suorittava pappi suostuu, on mahdollista, että siviilivihkiminen toimitetaan samassa tilaisuudessa juhlapaikalla" Voi olla että oon vähän tyhmä mutta tarkottaako toi että siviliivihkiminen voidaan toimittaa samalla esim. kirkossa? Vai että just niinkun joku aikasemmin kirjoitti että ulkona jossain "puutarhassa" jossa sekä siviilivihkijä että pappi ovat? Itse olemme menossa naimisiin talvella joten puutarha ei ehkä käy mutta kenties pitää varata niin iso juhlapaikka että siellä voi myös vihkiä. Itse olen aina haaveillut kirkko häistä mutta kun tämä toinen puolisko ei kuulu kirkkoon... Kyllä vaatisi todella paljon järjestelyitä jos pitää vihkimisen juhlapaikalla mutta tulisi ainakin juhlasta omannäköinen
×
×
  • Create New...