Little_Artist

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Little_Artist

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meille tulee merihenkiset häät. Koska sulhanen on pienestä pitäen ollut merellä ja myös minä meren lähellä. Meillä tulee ruokapöydän koristeiksi vanhoja verkkoja ja myrskylyhtyjä ja kiviä. Pöydille tulee hiekkaa (pieniä kiviä) ja niiden päälle simpukoita. Paikkakortit tehdään kivistä, ja lautasliina renkaat tehdään tervanaruista. rinkulat merimiessolmuilla. Isoihin ruukkuihin laitetaan kaislaa. Meillä kirkko-ohjelman kannessa on kuva Nyytistä ja Tuitusta ison simpukan sisällä. Suunnittelu on vielä joltain osin kesken, joten ideoita otamme mekin vastaan. Aloitin aiheen myös joskus monta kuukautta sitten, ja siellä on myös vastauksissa kaikenlaista ideaa.
  2. Sitäkin ajateltiin karkkina, mutta maultaan ei ole kuitenkaan mikään "hyvä" vaihtoehto. Vaikka itse niistä pidänkin. Yksi vaihtoehto on simpukka suklaat, mutta kesä on aika huono aika niille, ja ne pitäisi tehdä vasta ihan viime tipassa, jotta eivät sula.
  3. Karkit eivät ole vielä selvillä, mutta ajateltiin, että tehdään pienet kohot joista sitten siiman päässä roikkuu karkki. Pitää vaan kokeilla, että minkälainen siitä tulee.
  4. Moikka! Meilläkin on suunnitelmissa lennellä maailmanympäri ensi kesäkuussa. Aikaa ei ole paljon, joten pysähdymme ehkä kolmessa kohteessa, joista kaksi ns. pääkohdetta, toinen kaupunki ja toinen rantakohde. . Jaava: Mistä otitte lennot? Nyt näyttää siltä, että halvimmat ovat 1731€ (26000mailia). Onko teillä hyviä linkkejä, joista löytyy tietoa ja infoa kohteista + eri yhtiöiden maailmanympärysmatka tietoutta ja hintoja? Innokkaasti olemme suunnitelleet kaikki joulunpyhät ja odottelemme vastauksia matkatoimistoilta. :