Axcent

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Axcent

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Onnittelut niille, jotka ovat valinneet Playa Del Carmenin ja varsinkin Riu Tequilan häämatkakohteeksi:) Olimme häämatkalla viime helmikuussa kyseisessä paikassa ja voin sanoa, että sydämeni jäi sinne paikkaan. Ihastuin paikkaan aivan täysin ja kaiholla katselen matkaoppaita ym. kun haluaisin sinne matkustaa takaisin mahdollisimman pian. Olemme mieheni kanssa monet kerrat muistelleet onnistunutta matkaamme.
 2. Mitä viinejä olette häissä nähneet tarjottavan tai mistä viinistä itse tykkäätte? Itse en tiedä viineistä yhtään mitään ja niistä en oikein tykkääkään. Olisi mukava tietää, mistä erityisesti viininjuojat tykkäävät..
 3. Kiitos vinkeistä. Täytyy seurata tuota huuto.nettiä ja tän omaa myyntipalstaa vieläkin tarkemmin. Toivoisin, että kaikilla morsiustytöillä olisi samanlaiset puvut, joten on ollut vaikeaa löytää pukua 3-4 tytölle. Kiralove: Olet kyllä ommellut todella upean puvun tyttärellesi! Juuri tuollaista olinkin miettinyt (nauhallista). Saanko udella, oletko löytänyt mistä kaavat tuohon mekkoon? Itse olen kyllä tosi huono ompelemaan, mutta kovasti yritän miettiä, löytyisikö tutuistani ompelijan vikaa;)
 4. Hei! Olen todennut morsiusliikkeitä kiertäessä, että morsiustyttöjen puvut ovat todella kalliita. Onko kellään ehdottaa esimerkiksi nettikauppoja, joissa olisi myynnissä juhlavia mekkoja mielellään edulliseeen hintaan? Entä tuleeko mieleen mitään liikkeitä Tampereen seudulta, jossa kannattaisi käydä katsomassa mekkoja?
 5. Toi lottokuponki on kyllä ihan huippuidea ;D
 6. Onko kellään kokemusta tästä korsetista olkaimettoman puvun kanssa? Kun luin , että se toisi makkaroita ylemmäs (tai jotain sen suuntaista)... ja mietin, että näyttääköhän se törkeältä olkaimettoman puvun kanssa...
 7. En lukenut kaikkia vastauksia, joten en tiedä onko tätä tullut. Mutta eräissä meriteemahäissä oli tarjottu vieraille hääkarkkipussukat, jossa oli ollut kaksi simpukan muotoista suklaata. Suklaiden välissä oli mariannerae-karkki, joka toimi siis vähän niinkuin helmenä Booli vuorostaan oli ollut luonnollisestikin sinisen väristä...
 8. Täällä on tullut paljon hyviä vinkkejä, kuinka säästää häissä. Aloitimme säästämään häihin siten, että laitoimme kaikki pullorahat (sekä omat, että vanhempien pullorahat) kippoon ja pikku hiljaa niistä kertyi suurempia summia. Lisäksi samaan kippoon lisäsimme kaikki "hilut" mitä lompakossa oli. Toinen rahansäästökeinomme on se, että ostamme suurinpiirtein kaiken ruoan s-ruokakaupoista. Ja S-tilillämme on kaikki häärahamme. Tilillä on ihan hyvä korko ja sinne kertyy ruuista bonusta kuukausittain. Tilille siirtyy siis rahaa ns. huomaamatta. Toki itse laitamme lisää rahaa sinne. Häämatkalle lähdemme aurinkomatkojen kautta. Meillä on dinersclubin -kortit. Ja kun tarpeeksi saa kerättyä pisteitä voi ostaa 20 eurolla 100 euron aurinkomatkojen kortin. Pisteitä tosin joutuu keräämään aika paljon, mutta onneksi meillä kummallakin on kortit ollu pitemmän aikaa. Olemme ottaneet aurinkomatkoilta säästötilin, joka ei maksanut mitään. Maksamme kerran kuussa rahaa tilille, jolla voimme lähteä matkalle. Tämän säästötilin ansiosta säästämme matkan hinnasta 6 prosenttia. Etukäteen kannattaa katsoa kaiken mahdollisia etukortteja (esim. cityshoppari). Näillä etukorteilla voi saada runsaasti alennusta joistakin liikkeistä ja tällöin kortin hankkiminen kannattaa. Emme laita kaikkia kutsuja postiin vaan nähdessämme tuttaviamme annamme kutsun suoraan käteen. Näin säästämme postikuluissa. Näillä keinoilla pystymme säästämään jonkin verran. Toki säästämme muillakin tavoilla, mutta vinkit ovat tulleet esille jo aiemmissa viesteissä.
 9. Lueskeltuani näitä tuli mieleen, että vois laittaa itellä: Net -connecting people... Johtuen siitä, että tapasin poikaystäväni netin kautta.. Saa nähdä, tuleeko toi sydämeen vai jokin muu..
 10. Leidit: hittiputki (löytyy Leidit levyllä -cd:ltä). Kyseessä on Paula Koivuniemen, Katri Helenan, Marionin ja Lea Lavenin biisimixaus. Olen kuullut kyseisen mixauksen baarissa ja se on joka kerta saanut tanssilattian ihan täyteen. Kappaleesta löytyy mm. pätkät: luotan sydämen ääneen, anna mulle tähti taivas, kuuntelen tomppaa...