javu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä javu

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Bensa maistuu, eikä lähde pesemällä helposti pois. Lisäksi syttyy räjähdysmäisesti eli varovainen saa olla. Kokeilkaa vaikka jotain sokeripitoista likööriä, yli 40% niin syttyy helpommin. Tai sitten tosiaan tuota pirtu+sokerisekoitusta.
  2. Minä en kyllä tarjoaisi vieraille mitään minkä maku on sellainen että sitä pitää peitellä Vähän sama kuin pohtisi että mites saisi tuon karjalanpaistin maun peitettyä kun on lihat vähän härskiintyneet... Pontikassa on kyllä omat fiiliksensä mutta mieluummin sitä tarjoilee jotain hyvän makuista.
  3. Ihanko joku oikeasti huomaisi että kirje tulikin kakkosluokassa? Ei meillä ainakaan kuoren leimoja tiirailla että olikos nyt ylellisempi kuljetus tällä kirjeellä
  4. tulevan vaimon puolesta vastaan: hopeanvärinen ihonmyötäinen puku.
  5. No kyllä on kauhistelun aiheet vähissä ja elämä köyhää jos pitää vielä pitkään häiden jälkeenkin paheksua vieraan valkoista pukua. Kai samat ihmiset muistatte paheksua myös morsianta jos tällä ei ole kokovalkoista prinsessapukua?
  6. Hassu kysymys. Yhtä hyvin voisi kysyä "Miksi ei imaamia/rabbia/shamaania häihin siunaamaan?" Kirkkoon (tai mihinkään muuhunkaan uskonnolliseen yhteisöön) ei kuuluta ja elämänkatsomus on puhtaasti maallinen/humanistinen niin olisi se aika järjetöntä ottaa vieraan uskonnon edustajia häihin siunauksia jakelemaan.