Jump to content
Naimisiin.info

-fox-

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.naimisiin.info/blogs/fox
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsingissä

-fox-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. -fox-

    Pukukoodi kutsuun

    Kyllä se pukukoodi on siinä kutsussa ennemmin hyvä, kuin huono asia. Koodilla pääsee myös ohjaamaan niitä vieraita, jotka mahdollisesti omistavat jotain sellaisia vaatteita, joita ei häihin ole syytä laittaa. Sulhanen on saattanut esimerkiksi valita iltapäivähäihin shaketin, jolloin frakkiin pukeutuneet vieraat olisivat taatusti vaivaantuneita valinnastaan. Kiva olisi myös tietää, jos vaikka kysessä olisivatkin smokkihäät!
  2. -fox-

    Re: Hupia kirkkoon

    Jos päättää valita kirkon vihkimispaikakseen pitäisi ymmärtää, myös niiden kaasojen ja bestmanien, että valintaan liittyy myös tiettyjä velvollisuuksia. Mikäli, tuntuu siltä, että kirkko on liian vakava paikka vihkimiseen tai musiikki, jota kirkossa soitetaan on liian ahdistavaa, niin silloin voi vihkimisen suorittaa jossain muualla, kun siellä kirkossa. Pelleily ei jumalanpalvelukseen kertakaikkiaan sovi.
  3. -fox-

    Jos ei halua kaasoa

    Naimisiin menemiseen tarvitaan onneksi vain se naimisiin menevä pari ja joku jolla on oikeus vihkiä! Missään ei ole määrätty, että häissä pitää olla kaaso(ja) tai bestman
  4. Tulevana miehenä vetäisin kyllä erittäin pahasti herneet nenään, mikäli morsian millään tavalla yrittäisi puuttua bestmanin valintaani. Tätä foorumia lukeneena on jo muutenkin tullut sellainen olo, että paikalla on melkoisia bridezilloja ..jos vielä siihen viimeiseen taatusti vain ja ainoastaan sulhaselle kuuluvaan asiaan yritetään puuttua morsiammen taholta, niin ei kyllä ennuste liian hyvältä näytä.
  5. -fox-

    Hääauton koristelu

    Tähän ketjuun piti ehdottomasti tulla kirjoittamaan varoituksen sana! Kannattaa olla erityisen varovainen ja huolellinen, kun suunnittelee hääauton koristeita, erityisesti jos hää auto on jostain lainattu tai vuokrattu - sama koskee tietysti, jos käyttää omaa autoaan. Jos autoon laitetaan koristeita, jotka pääsevät yhtään liikkumaan, tai auton nokkapellin yli vedetään koristenauhaa, on erittäin todennäköistä, että auton maalipintaan tulee todella pahoja vaurioita Koristenauhat heiluvat ajoviimassa ja hakkaavat auton maalin hyvin herkästi niin pahaan kuntoon, että jo hyvinkin lyhyen ajomatkan jälkeen auton maalipinnan korjaaminen saattaa maksaa useita satoja euroja! Maalin naarmuuntumisen voi vältää käytännössä kahdella tapaa 1) Nauhana käytetään aitoa silkkinauhaa, joka on riittävän pehmyt, että naarmuja ei tule 2) Muunlainen nauha (kovat halpanauhat) teipataan molemmista reunoista autoon kiinni niin, että nauha ei pääse yhtään liikkumaan ajoviimassa - teippaus pitää tehdä myös kaikille nauhan päille! ...niin ja sitten se kolmas tapa - autoa ei koristella Asiaan kannattaa joka tapauksessa suhtautua vakavasti jo ennakkoon, ettei se tule ikävänä yllätyksenä - joko niin, että vuokra-autofirma kieltää koristeiden käytön tai jälkeen päin odottaa ISO lasku.
×
×
  • Create New...