Nanu

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Nanu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ai niin ja valokuvat... Meillä oli siis ammattivalokuvaaja paikalla. Omat kuvat salamoineen olivat oudon värisiä ja jotkin myös liian tummia. Suosittelen ammattilaista, jolla on sopivat vehkeet valotuksen suhteen olemassa. Kuvaajakin sanoi, että tilassa kuvaaminen oli todellinen haaste juuri valoituksen kanssa ja hänenkin kanssaan kävimme paikan katsastamassa etukäteeen.
 2. Meillä oli pitopalvelu Espoosta, muistaakseni Sadonkorjuu kokit. Ruoka oli hyvää, mutta palvelussa oli parantamisen varaa. Häät siis oli marraskuussa ja ainakin silloin oli toiminnassa uunit, joissa saimme yöruoan lämmitettyä. Pitopalvelu oli laittanut kaiken valmiiksi ja b-manit sitten napsauttivat uunit päälle ja kantoivat pöytään. Toimi siis erinomaisesti näin! Autojen kanssa ei ollut ongelmia. Paikan toiveena oli, ettei pihaa kansoiteta autoilla ja meistäkin se oli ihan hyvä idea. Näin pyysimmekin vieraita henkilökunnanohjeistuksesta parkkeeraamaan viereisen yrityksen, Onnisen pihalle, johon sai myös jättää loppu vkonlopuksi auton. Meillä vieraat hakivat autojaan sitten sunnuntaina siitä. Pihalla oli ainoastaan meidän auto, johon b-manit ja kaasot pakkailivat yöllä tavaroitaan. Me varoiteltiin bändiä myös paikasta etukäteen ja he kävivätkin paikan pälllä katsastamassa tilan avoimien ovien päivänä. Bändin kaiku ei ollut meillä ainakaan ongelma, tosin bändi oli vain 3 jäseninen. Mutta hyvin kuului eikä siis kuulostanut mitenkään oudolta äänentoistokaan. Puhujat puhuivat meillä mikrofooneihin, koska tilaan äänet hukkuivat helposti. Ilman mikrofoonia ei ääni olisi kantanut. Mikäli nousee vielä kysymyksiä, autan mielelläni!
 3. Meillä oli häät Agroksenmäellä marraskuussa 2008. Vieraita oli noin 110 ja meidät vihittin aulassa. Sali oli suljettuna verhoin aina siihen asti, kun tulimme kuvauksesta vastaanottamaan vieraita. Aulaan vieraat mahtuivat loistavasti siten, että meillä oli "alttari" asetettu keskelle aulaa seinän viereen, ikkuinoiden väliin. Punainen matto ohjasi alttarille ja alttariksi kohdan saimme merkattua kukka-asetelmalla ja korkeilla jalallisilla kynttilöillä. Lisäksi siirsimme kaksi penkkiä molemmin puolin "alttaria" mummeille, jotka eivät jaksa seistä koko tilaisuutta. Bestmanit ja kaasot ohjasivat vieraita seisomaan maton molemmin puolin. Koska olimme aulan keskellä, ei vieraat olisi mahtuneet riveihin tai aseteltuna tilaisuutta katsomaan, joten emme välittäneet mistään vieraiden sijoittelusta. B-manit ja kaasot pitivät huolen kuitenkin, että lähimmät sukulaiset pääsivät "eturiviin". Meillä oli tilassa myös flyygeli ja äänentoistolaitteet vieraiden lisäksi ja siltikin olisi vielä paikalle mahtunut runsaasti porukkaa. Suosittelen! Saimme tosi intiimin tilan aikaseksi sekä paljon kehuja siitä, että olimme vieraiden keskellä vihittävinä, kasvot kaikkiin päin (vihkijä olin selin vieraisiin). Vihkimisen jälkeen siirryimme kuvattavaksi juhlasaliin ja vieraat odottivat aulassa. Kaaso ja b-man kertoivat illan kulusta ja paikan taustoista. Kun olimme kuvat ottaneet, siirryimme onniteltavaksi ja verhot avattiin saliin. Meillä oli lava salissa siinä kohdassa, missä siihen on paikka yleisestikin olemassa ja tanssilattia siinä edessä. Olimme pitkien pöytien lisäksi ottaneet myös pyöreitä pöytiä 3 kpl:tta, jotka oli sijoitettu lavan molemmin puolin. Pitkät pöydät lähtivät viuhkasti lavasta aina takaseinään asti. Tää oli aika toimiva ja kaikilla vierailla oli suhteellisen hyvä näköala lavalle. Tässä vähän apuja Agroksenmäelle häitään suunnitteleville!
 4. Meillä mielestäni paras idea tuli äidiltäni. Toivottiin häälahjaksi avustusta häämatkaamme ja äitini keksi, että voisimme kiitoskortteihin liittää pienen matkakertomuksen sekä aurinkoisen kuvan matkaltamme, jotta kaikki saisivat kiitoksen antamastaan lahjasta! Tämän myös aiomme toteuttaa!
 5. Meillä sama kohde! Ollaan matkalla tammikuussa 2007! Meillä samat kriteerit; varma aurinko, uusi paikka, eikä kumpikaan ole ollut täällä päinkään ikinä sekä lisäksi se, ettei varaa useastikkaan tänne ole lähteä! Matkaa odotamme jo hulluna! Ihanaa lähteä siihen aikaan vuodesta, kun täällä on pimeintä
 6. Moikka! Meillä on myös tulossa häät täällä marraskuussa ja oli mukava katsella kuvia ja nähdä hieman, miltä paikka näyttää koristeltuna ja laitettuna. Olisi mukava myös kuulla tuoreita muistoja ja nähdä kuvia, jos sellaisia löytyy