Pink Lady

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Pink Lady

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä häiden suhteen kompromissi oli se ettei isoja häitä (mies haluaa naimisiin, mutta ei häitä, itse en halua naimisiin ilman häitä). Mieheni kaveripiiri on todella suuri ja johonkin rajaus piti tehdä, miettiä ketkä haluaa oikeasti juhlia meidän suurta päivää. Muutaman kommentin olen saanut, että kiva kun ei kutsuta, mutta jätän ne omaan arvoonsa. Ja sitten ainakaan ei tee mieli kutsua sellasta henkilöä joka valittaa asiasta, jos muuten olis ollu mietinnän alla. En ite ainakaan kehtaa valittaa, jos mua ei kutsuta johonkin.
 2. Meille tulee mitä todennäköisemmin Janne Tulkin Sinisen taivaan sateenkaari. Ne sanat on aika ihanat ja se yksi kohta sopii just meidän suhteeseen (Jos en joka päivä sanokkaan sua, että rakastan. Tai jos jokin aamu suudelman nyt antaa unohdan..), kun valitan siipalleni ettei hän enään pussaa mua aamulla, kun lähtee töihin ja mä jään nukkumaan. Myöhemmin se biisi soi radiossa ja siippani kuunteli sitä ja sanoi, että täähän on ihan meidän biisi. Yök, miten siirappista! ;D
 3. Aikas hyvin sain ajan kulumaan, kun katselin näitä pukuja. ;D Osa ei mielestäni ihan kamalia olleet, mutta jotkut taas :-[ tai ehkä pikemminkin . Itselläni ei ole kuvaa, mutta seuraavia en halua päälleni: - kermakakkua - huntua - laahusta - valkoista pukua. Onneksi makunsa kullakin! ;D
 4. Itse maksetaan osa ja sulhasen vanhemmat osa, oma isäni on luvannut maksaa bändin. Kaikki suunnitelut on alkuvaiheessa, joten mitää en osaa budjetista sanoa.
 5. Nyt olen sitä mieltä, että vaaleanpunaisessa, mutta olen menossa katsastelemaan ALEsta hääpukua, joten voin päätyä valkoiseenkin. Vastasin kuitenkin muu väri.
 6. Meillä hääkarkit on korvattu magneeteilla, jotka on pienessä kirjekuoressa jokaisen paikalla. Magneetissa on aforismi ja meidän nimet sekä hääpäivä. Toi tulppaanin sipuli oli kyllä ihana idea! Olen kuullut sellaisista häistä, joihin oli tehty itse viini ja pulloihin etiketit. En tiedä, annettiinko pulloja vieraiden mukaan, mutta idea on ihana. Etikettiin morsiammen ja sulhasen kuva sekä hääpäivä, nehän voi laittaa vaikka limsapulloihin kiinni.