Jump to content
Naimisiin.info

Belinda

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Belinda kaikki viestit

  1. Nukuin hyvin sitten kun sain unta. Ei jännittänyt (se alkoi vasta hääpäivän aamuna tosissaan), mutta oli vaikea saada itsensä lepotilaan niin kiireisen viikon jälkeen.
  2. Luulisin, että kuvien valmistuminen vain kestää, jos kiitoskorttia ei ole vielä kuulunut. Vaikka mistä sitä tietää. Olen kyllä kuullut sellaisestakin, että kiitoskortit on lähetetty vain lähisukulaisille.
  3. Polttareiden suunnittelussa jos missä usein tulee noita hankalia tilanteita, kun kaikkien ideat eivät ihan kohtaa. Parasta olisi minunkin mielestäni kuunnella morsiamen toiveita ja mielellään kannattaisi porukassa olla joku "johtaja" (esim. kaaso), joka yrittää pitää homman kasassa mutta ottaa silti kaikki ideat huomioon ja pyrkii toteuttamaan muitakin kuin omia ideoitaan. Mun polttareissa ei sit ilmeisesti kaikki ihan halua tehdä yhteistyötä vaan rupeaa sooloilemaan... Vastuun ja "johtoroolin" olen antanut kaasolle, mutta nyt kuulin, että eräs porukasta halusi omia koko suunnittelun itselleen huolimatta siitä, mitä muut ajattelivat. Kun hän ei saanut tahtoaan läpi, niin ilmoitti, ettei tule paikalle. Ikävää...
  4. Belinda

    Jekkuja häävieraille

    Mulla tuli mieleen jekku sukkanauhan kanssa, jos sellainen ohjelmanumero on häissä. Sulhanen etsisi morsiamen hameen alta ihan tuttuun tyyliin sukkanauhan, mutta sen jälkeen menisikin hameen alle vielä uudestaan ja löytäisi toisen sukkanauhan ja vielä kolmannenkin sen toisen jälkeen. Sitten sulhanen voisi heittää kaikki sukkanauhat tai vain sen yhden, ihan miten vaan. Vois vaan vieraiden mielestä olla hauskaa.
  5. Olen törmännyt jo moniin miehiin, jotka pitävät sekä kihlaa että vihkiä eikä se heidän mielestään ole ollut mitenkään ahdistavaa tai outoa, päinvastoin. Tapa on siis näköjään yleistymässä ja hyvä niin. En ole itsekään koskaan tajunnut, miksi avioliitossa oleva nainen merkitään mutta miestä ei. Vaikka eihän se sormus toisaalta mistään mitään oikeesti kerro... Olin ihan sata-varma, ettei mun kultani suostu pitämään kahta sormusta, mutta hänpä yllätti mut kultasepänliikkeessä, kun hiljattain oltiin vihkisormuksia katselemassa. Kihlasormus on meillä kummallakin 4 mm leveä (samanlaiset) ja kuvioitu, joten jo sinällään ovat aika näyttävät. Mies kuitenkin halusi vihkisormuksen vielä siihen rinnalle (myös 4 mm, sileä). Arkielämässä hän tuskin pitää jatkuvasti molempia ja töissä ei voi pitää koruja lainkaan, mutta kun mennään kylään tai on juhlia, niin silloin varmasti laittaa sekä kihlan että vihkin sormeensa.
  6. Alkoholin puuttuminen ei pilaa hääjuhlaa millään tavalla. Olen viihtynyt varsin hyvin häissä, joissa ei ole tarjoiltu alkoholijuomia. Tärkeintä ainakin minulle on ollut hyvä seura, se on todella tärkeää. Kerran olin häissä, joissa pöytäseura ei ollut parhaimmasta päästä eikä alkoholi kyllä pelastanut tilannetta... Ruuan kanssa on toki kiva nauttia viiniä tai olutta, mutta ei se välttämätöntä ole. Omissa häissämme tarjoamme alkoholia enkä odota, että se takaa vieraiden viihtymisen. Viihtyvyys luodaan ihan muilla jutuilla mielestäni.
  7. Täytyy sanoa, että muakin jännittää eniten vieraiden viihtyminen ja se, että kuinka kauan vieraat jaksavat juhlia. Näköjään moni muukin täällä on samoista asioista huolissaan. Ei se jännitä ohjelman takia, koska sitä tulee olemaan ihan sopivasti ja hyvää musiikkiakin on luvassa, mutta suurin osa meidän vieraista on pitkän matkan takaa (juhlapaikka on muutenkin kaukana kaikesta) tai heillä on pieniä lapsia, joten luultavasti lähtevät kohti kotia melko ajoissa. Mutta ei sille sitten mitään voi, jos juhlat loppuvat aikaisin. Onpa ainakin juhlat pidetty. Ja itse hääparihan aikoo kuitenkin juhlia koko yön!
  8. Belinda

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Auto on omasta takaa ja ajattelin, että bestman ajaisi, mutta hän kieltäytyi kohteliaasti, ei sen takia, että aikoo ottaa aamusta alkaen alkoholia vaan ihan muusta syystä. Nyt olen sitten jo menettänyt yöunia asian takia, vaikka vielä yli neljä kuukautta aikaa... Ehkä stressaan taas ihan turhaan.
  9. Meillä vihkijänä on mies, koska kyseisessä seurakunnassa ei ole yhtään naispappia. Ei sillä sukupuolella tosin ole väliä. Sulhon äiti tosin on joskus todennut, ettei oikein pidä naispapeista.
  10. Belinda

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Mulle ei taida tulla mieleen mitään asiaa, minkä suunnitteluun sulho ei ottais osaa millään tavalla... Yhdessä tämä tuntuu parhaiten sujuvan. Tosin tuntuu, että tarjottavat on erityisen lähellä mieskultani sydäntä.
  11. Mullakin on ollut sellainen mielikuva, että kokomusta ja kokovalkoinen eivät sovi hääpukeutumiseen. Mutta kyllä mustaa ja valkoista voi mielestäni yhdistellä. En kyllä loukkaantuisi, jos joku meidän häihimme tulisi kokonaan mustassa tai valkoisessa. Tärkeämpää on, ettei tulla farkkushortseissa ja t-paidassa, kuten jotkut vieraat serkkuni häissä 80-luvulla olivat pukeutuneet... :-?
  12. Kaksi on, koska sisko on sen verran nuori vielä. Hänellä on sitten apunaan vanhempi ystäväni, joka on ollut rouva jo monta vuotta.
  13. Mekin säästimme juhlapaikan kohdalla ja valitsimme seurantalon. Tarjoiluissa ja musiikissa emme halua säästää, mutta hiusten laitto tulee edulliseksi, kun äitini hoitaa sen, ja auto ja kuskikin saadaan omasta takaa. Siinä tulikin varmaan tärkeimmät. Luulen, että se säästäminen koostuu pienistä jutuista.
×
×
  • Create New...