Jump to content
Naimisiin.info

Wombat

Rouva
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Wombat's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. En ole kuullut mutta olisin kiinnostunut yhteystiedoista!
  2. Ninnuliinii, Onko sinulla sitten Birknäsin osoitetta, koskka navigaattorimme löysi vain rakennuksen, josta jo aikaisemmin kerroinkin. Se ei tosiaan ollut meren rannalla, sen läheisyydessä kylläkin. Ja tuosta Marielundin hinnasta: olin sähköpostitse sen uuteen omistajaan yhteydessä, ja hän ilmoitti hinnan olevan 1000 euroa. Siitä en tiedä, pystyykö hintaa neuvottelemaan alaspäin. Mielestäni hinta oli todella kohtuuton, mutta 400 on aivan eri asia. Kannattaa varmaan siis itse tiedustella asiaa.
  3. Peppi80! Kävin tsekkaamassa Paraisten Birknäsin. Mikäli navigaattorimme löysi oikean paikan, oli se aika suuri pettymys. Kyseessä oli varsin ränsistynyt rakennus, jonka pihapiirissä ilmeisesti asusteli ihmisiä. Piha oli aika pitkälti parkkipaikkana. Sisällä emme käyneet, sillä ulkopuoli oli riittävästi. Samalla reissulla tsekkasimme Kuusiston maamiesseurantalon. Siellä ilmeisesti järkätään juhlia, mutta emme sielläkään käyneet sisällä, sillä paikkaan mahtuu ilmeisesti vain 70 henkeä juhlimaan. Ihan söpö rakennus kuitenkin.
  4. Marielundista sen verran, että sen vuokra oli uuden omistajan myötä noussut 400:sta 1000:een €. AIkamoinen arvonnousu, kun siellä ei käsittääkseni ole tehty mitään... :o >
  5. Hei Sunflow! Olisiko sinulla Marielundin uuden omistajan tietoja? Voi laittaa privallakin!
  6. Charlene, minäkin suosittelisin, että keskustelet vanhempiesi kanssa aisiasta. Meillä on vastaavia tilanteita ollut esim. kun kerron että sain lopputyöstäni arvosanan 5 (eli paras) ei mitään kommenttia. Mäkin olisin odottanut onnitteluja tms. mutta ei. kuitenkin kuulin sitten myöhemmin joltain vanhempieni ystäviltä onnitteluja ja kuinka ylpeä esim. äitini minusta on. Ilmeisesti se on vaan sitten niin vaikeaa sanoa sitä suoraan minulle. Niin ettei se välttämättä sitä tarkoita, etteivät häistänne iloisia ole, ehkä eivät vaan osaa sitä ilmaista.
  7. Tiedätkö judith, kuinka pitkäksi ajaksi tarjoilijat täytyy ottaa? Jos juhlat jatkuvat kahteen, niin täytyykö tarjoilijoiden olla myös niin pitkään?
  8. Kyllä mä olen ollut ilolla aina kimppua kärkkymässä ;D Olisin kyllä pettynyt jos kimppua ei heitettäisi, erityisesti jostain kumman syystä silloin, jos heittäjä olisi hyvä ystäväni.
  9. Onkohan kukaan juhlinut Kakskerrassa Marielundissa? Ihana paikka, mutta ilmeisesti juuri myynnissä. Aika potentiaalinen kuitenkin.
  10. Uskaltaisin ;D ;D ;D Tosin suurin "riski" olisi, että päätyisimme Boraboralle tai Tahitille tai muulle vastaavalle ultrakalliille lomalle. Ihanaahan se olisi, mutta meidän rahavarat ei ihan taida riittää, ellei voiteta lotossa... Mutta uskaltaisin toki
  11. Wombat

    Kokemuksia Montenegrosta?

    Kai olette katsoneet uusimman Bondin? Mielettömiä maisemia Montenegrosta. Todella alkaa tekemään mieli matkustaa sinne!!! :-X
  12. No ei tuo minustakaan ole matka eikä mikään. Yksissä polttareissa yövyimme morsimen kotona (hän ei tieenyt etukäteen mitään) ja sulhanen oli heitetty ulos. Lisäksi kimppakyytejä voi järkätä. Jos teillä on usempia menossa Jyväskylän suuntaan, ei bensatkaan tule älyttömän kalliiksi. Samalla matkalla tutustut muuhun porukkaan jne. Itse en tuntenut kuin pari tyyppiä ulkonäöltä etukäteen, mutta sikahauskat polttarit olivat.
  13. Onko joku tietoinen Brinkhallin kartanon tilanteesta? Luin tuolta aikaisemmin, että se olisi vuonna 2006 ollut pahasti vaiheessa. Nyt Brinkhallin sivuilla kehutaan uutta keittiötä etc. Olisin myös kiinnostunut tarkoittaako tuo 100 henkilön tila yhtenäistä tilaa, vaiko useampaa huonetta? Lisäksi tietääkö joku Taattisten tilan hintaa ja tuleeko ruoka heidän puolestaan ja mitäköhän se mahtaa maksaa?
  14. Hui, kai se on itse maksettava, vaikka säästää täytyy kovasti. Elämme kuitenkin toivossa jos pientä avustusta löytyisi...
×
×
  • Create New...