Jump to content
Naimisiin.info

kristiina_p

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kristiina_p's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. herätän tämän ketjun taas henkiin, josko jollain olisi kokemuksia Espoossa olevasta Laaksolahden monitoimitalosta. Olisin kiinnostunut paikan "sisustusratkaisuista", eli miten pöydät aseteltu ja miten tilaa on muutenkin käytetty. Löytyisikö sinulta vaikkapa kuvia omista juhlistanne? paikka on meille juhlatilaksi varattu, ja nyt suunnitellaan kovasti koristelua ja pöytien asettelua...! - kristiina
  2. Tosi hyviä kommentteja! Kiitos niistä! Jos joku innostui miettimään omia juhliaan tämän aiheen kannalta, niin tässä vielä omia ideitani, miten olla mahdollisimman ekologinen - kuitenkin viemättä sitä liiallisuuksiin, silloinhan ei voisi tehdä juuri mitään... Ja olen huomannut, että muutamissa asioissa on vain tehtävä komromisseja, jos haluaa olla käytännöllinen ennemmin kuin ekologinen (vrt kertakäyttöastiat yöpalalla). Eli ristiriitaisiin tilanteisiin näyttää päätyvän, jos koittaa tavoitella ekologisuutta juhlissa. Huoh. - koristeet: luonnosta, ei muovihörsykkeitä, ja muutenkin mahdollisimman vähän ostettua. Pöytäliinoja lainaksi, tai ostetaan esimerkiksi täältä foorumilta joltain käytettynä. - hääkarkit tms: haluaisin luopua tästä kokonaan, mutta jos jokin hyvä ida tulee, mitä voisi vieraille antaa, niin ideoita otetaan vastaan! Jotain ei-kertakäyttöistä - ja tietysti pitäisi olla edullistakin... - ruoka: kauden vihanneksia, hedelmiä jne Suomesta. Luomua viineissä ja kahvissa. (Vaikkakin loppuillaksi olisi tulossa ihan perus olutta ja siideriä.) - Astiat: ei kertakäyttöastioita, kuin ehkä "yöpalalla", jolloin siivous onnistuu parhaiten - Meikki/kampaaja: varattu jo aika luomukosmetologilta ja -kampaajalta. Vaikken yleensä edes kovasti meikkaa, niin juhliin haluan puunata! - Puku: teetetään kaksiosainen juhlapuku, jota tai jonka osia, voi käyttää jatkossakin hienommissa juhlissa. Puvusta ei tule siis koko-valkoinen. - Kutsut: joku mainitsikin että osa kutsuista menee sähköpostitse - hyvä idea! Voisin toimia samoin, vaikka olin jo kaavaillut tulostettua/painettuja versioita. Mitä muuta? Tulisiko vielä jollain nerokkaita käytännön vinkkejä?
  3. Onko kukaan järjestänyt omia tai muiden häitä mahdollisimman ekologiseen tapaan? Periaatteella "jotain vanhaa, jotain kierrätettyä ja jotain luomua"? Haluaisin järjestää omat juhlani mahdollisimman ekologiseen ja luontoystäväliseen tyyliin, ainakin johonkin pisteeseen asti. Joitakin ideoita on, mutta onko jollain hyviä vinkkejä tai suunitelmia jo valmiina, tai ihan vaan muita kommentteja aiheesta?
×
×
  • Create New...