Jump to content
Naimisiin.info

minsku23

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän minsku23 kaikki viestit

  1. Meidät kuvataan ehdottomasti vasta vihkimisen jälkeen! Pitäähän sitä nyt edes jostakin perinteistä yrittää pitää kiinni... Ehtii vihkimisen aiheuttama jännitys ja jäykkyys karista ennen kuvausta. Mutta meille ei tulekaan studiokuvia, vaan kuvat otetaan kaikki juhlapaikan/kirkon ympäristössä sopivan hetken tullen eli kuvia varten ei erikseen tarvitse raahautua minnekään ja aikaa säästyy!
  2. Tietää, vaikka aluksi kyllä yritin kovasti salailla uutta suosikkisivustoani ja tyhjennellä yhteisen koneen sivuhistoriaa.. Meillä häiden suunnittelu kun ei ole vielä ihan ajankohtaista ja aiheesta keskustelu aiheuttaa sulhasehdokkaassa(23 vee) vielä lähinnä vaivaantuneisuutta. Tai siis naimisiin menosta ollaan kyllä keskusteltu, mutta mitkään syvemmät pohdiskelut esim. vuodesta, kuukaudesta, kirkosta tai kampauksesta ei vielä oikein kiinnosta. Tää on siis mulle oikein sopiva paikka purkaa tätä rajatonta hääintoa ettei kotona ahdistuta ;D
  3. ehkä ihan hyvä päätös, vaikka ite kyllä ymmärrän senkin, että ois kiva, jos vaikka jo hääpäivänä tietäis olevansa raskaana.. oon ainaki ite aina haaveillu siitä. Tämä siis lapsettoman ja ei koskaan raskaana olleen näkökulmasta katsottuna. En vielä tiedä noista pahoinvoinneista sun muista mitään. Mutta pillereitten lopettamisesta kyllä, lopettamisen tarkotuksena ei kylläkään ollu raskaaksi tuleminen, vaan lähinnä kyllästyminen niitten popsimiseen. Mulla ei todellakaan koskaan oo ollu mitään iho-ongelmaa ei ees murrosiässä, päinvastoin. Mutta lopettamisen jälkeen mun otsa kukki ilosesti koko kesän ja tätä siis kesti monta kuukautta, lisäks paino nousi heti muutamassa viikossa 3kg lähinnä nesteen kertymisen vuoks ja kierto oli monta kuukautta ihan sekasin. En ollu ehtiny niitä ees syömään (kans yasmin) ku muutaman vuoden. Tästä viisastuneena mietin myös ehkä muutaman kerran ennenkun lopetan pillerit juuri häiden alla..
×
×
  • Create New...