Jump to content
Naimisiin.info

Bluedawn

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Bluedawn's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä vihkiminen klo 16. Juhlapaikalle pääsee klo 18 ja siellä saa olla 01:30 saakka. Sen jälkeen innokkaimmat ehtivät vielä jatkoille.
  2. Pikaisella aikataululla ruvettiin meillä häitä järjestämään. Sulhanen ilmoitti päivämäärän kolme viikkoa sitten. Siitä alkoi sitten armoton pähkiminen paikkakunnasta, kun vaihtoehtoja oli peräti kolme kappaletta. Halusimme viettää häät luonnon lähellä ja sitten se lamppu viimein syttyi; häitä vietetään Saariselällä heinäkuun viimeisenä lauantaina. Kappeli on jo varattu ja juhlapaikkana toimii Kaunispään Huippu-ravintola. Eksoottista monelle meidän vieraista, mutta samalla pääsemme paikkaan, joka on meille molemmille erityisen tärkeä.
  3. Minullekin nämä tulevat olemaan toiset häät, sulholleni ensimmäiset. Jotenkin tuntuu kuitenkin, että nyt kun on löytänyt vierelleen sen "oikeasti oikean" ihmisen, niin tuntuu kuin olisi tekemessä tätä kaikkea ensimmäistä kertaa. Ensimmäisistä häistä tulee aikaa kuluneeksi kohta kahdeksan vuotta ja silloin häät vietettiin silloisen sulhasen toiveiden/määräysten pohjalta. Kaikki meni oikeastaan omalta kohdaltani pieleen. Jouduin kaikessa tyytymään toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon ja tuntui, että exäni ei ymmärtänyt kuinka moni asia (puku, sormus jne jne) voivat olla tärkeitä morsiammelle. Silloinhan sitä ajatteli, että kerran elämässä tämä tehdään ja kun ei saanut mitä halusi, niin lähtökohta oli aika huono suhteen onnistumiselle. Nyt tuleva sulhoni on päättänyt toteuttaa pienimmänkin toiveeni. Oikein haluaa ja vaatii sitä. Enää en ole itsestäänselvyys, vaan tuntojani ja toiveitani kuunnellaan. Teemme juhlastamme itsemme näköisen ja tärkeintä meille on saada toisemme..
×
×
  • Create New...