Jump to content
Naimisiin.info

piglet

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän piglet kaikki viestit

  1. Hei JK, menet todellakin sanomaan Jukalle asiasta, sovittu mikä sovittu! Ei tuollaista tarvi asiakkaan sietää kyllä! Itse tilattiin miehelle kihla sieltä, ja toimitusaika viivästyi reilulla viikolla. Lisäksi näin jälkeenpäin huomasin että ukkelin kihla ei ihan millilleen ole sen kokoinen kuin tilattiin; ajateltiin että halutaan ehdottomasti yhtä paksut (ei leveät!) sormuksen, ja paksuudeksi sovittiin 1,7 mm. Miehen sormus on kuitenkin vain vajaa puolitoista milliä, eron todellakin huomaa verrattaessa omaan sormukseeni. :-/ Tuo jäi vähän kyllä harmittamaan, mutta en kyllä varmaan enää kehtaa siitä mennä jatisemaan, sormus kun saatiin alkusyksystä. Muuten hyvää palvelua siellä. Mutta tuntuu että Jukka on aikalailla hajamielinen...
  2. Hei Angelica! Olin lukevinani tämän ketjun alusta että "yksi elämä, yksi rakkaus" on latinaksi "una vita, unus amor". Korjatkaa joku jos olen väärässä!
  3. haluaisiko joku hieman valaista minua? Siis te jotka olette jo kaiverruttaneet sormuksen. Onko mitään havaintoa mahtuuko sulhon 6mm leveään kihlaan (koko 19) tekstiä kahteen riviin? Olis yks iha hyvä idea mielessä kun sulholle ei tule vihkisormusta ollenkaan. Kihlassa ei siis vielä mitään kaiverruksia!
  4. Tässä muutenkin ko kaikki kertonut omia kokemuksia kultasepänliikkeissä käynneistä niin jatkanpa listaa.. ;D Vähemmän hyvälle listalle (palvelu, valikoima) joutuivat Oulun koru ja kultajousi. Oulun korussa myyjä oli erittäin epämiellyttävä, kyselin että miten onnistuu teettäminen tai valmiin sormuksen pinnan mattaaminen niin myyjä alkoi melkein huutaa että MITÄ JÄRKEÄ teettää ko meillä on näin iso valikoima, ja vielä vähemmän järkeä laittaa mattapinta sormukseen...huh huh mikä paikka, ei tarkoitettu meille Kultajousessa oli tungosta ja myyjä ei ollut yhteisytöhaluinen.. Voisikohan lie johtua siitäkin että olen erittäin ranttu sormusta valitessa. Sen sijaan haluaisin kehua Kulta-Albertin, Ferninand´sin, Jukka Räsäsen Workshopin ja Tuirassa sijaitsevan kultaseppä J.Käkelän palvelua. Aivan loistavaa! Useimmissa pienemmissä pajoissa kultaseppä haluaa kunnolla paneutua asiakkaan toiveisiin ja kysymyksiin. Tuntee olevansa tärkeä. Olen huomannut että hintaerotkin saattavat olla suuria pienempien ja isoimpien kultaliikkeiden välillä. Tilattiin minulle valkokultasormus J.Käkelältä, 3mm leveä, mattasatiinipinta, hinta 150euroa, kun Oulun korussa vastaava maksoi valmiina 349e. Että kannatta oikeasti verrata hintoja varsinkin kun ei halua joutua vararikkoon sormuksia ostettaessa. Nyt mielenkiinnolla odotellaan sormuksia, että tuleekohan niistä sellaiset kuin pitää :D
  5. Oulussa titaanikihloja tekee ainakin Ikäheimonen (onkohan tuo nimi oikein??) ja Jukka Räsänen. Hinta ainakin aikaisemmin mainitussa n. 120e. Jukka Räsänen tekee sormuksia myös teräksestä ja just tällä viikolla tilattiin sieltä sulholle 6mm flakkamallinen terässormus (rosteri). Hinta 70e. Kaverini on teettänyt teräskihlat Kultajousen kultasepällä, eli sieltäkin voi käydä kyselemässä. Hinta vissiin n. 85e?? Eipä niitä oikiastaan valmiina saa mistään kultaliikkeestä, mutta kannattaa kysellä alkaako kukaan tekemään.
×
×
  • Create New...