Jump to content
Naimisiin.info

Satus

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Satus's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Sandsissa vihkiminen tapahtuu gazebossa eli huvimajassa joka on huoneiden ja rannan välisellä alueella nurmikolla. Tietenkin muuallakin voi vihkiä, kuten sukellusveneessä tai katamaraanilla, mutta se sitten maksaa ekstraa. Wedding coordinator on Melissa tai Schweta, molemmat ovat tosi ystävällisiä. Meillä oli valokuvaaja hotellin kautta, maksoi 200 euroa plus kuvat cd-romilla 80 euroa. En voi varauksetta suositella kuvaajaa sillä jälki ei ollut ammattimaista läheskään kaikissa kuvissa. Saimme kuitenkin ihan tarpeeksi onnistuneita otoksia. Sands ei ole lainkaan kallis, hinnat ravintoloissa ovat Suomen hinnoissa. Meillä oli puolihoito eli ainoastaan lounaasta maksoimme ja tietenkin juomista. Kaikki laitetaan huoneen piikkiin ja maksetaan loppulaskulla lähdettäessä. Kaikki riippuu siitä, juoko joka aterialla viiniä vai vettä ja viihtyykö illalla baarissa paljon, näistähän kertyy viikossa tai parissa iso summa. Ei ollut rokotuksia muuta kuin se pitkäaikainen Havrix-rokote. Itikanpistoja saimme paljon juuri Sandsissa yöaikaan, koska huoneissa ei ollut elektronista hyttystentappajaa. Toistaiseksi ei ole tullut mitään, mutta punoittavat patit olivat inhottavia hääpäivänä! Onneksi eivät näy kuvissa. Vieläkin kutittaa osaa pistoja vaikka tulimme jo viikko sitten takaisin. Vinkki: kannattaa varata paljon aikaa meikkiin ja kampaukseen, me olimme valmiiita aivan viime minuuteilla ja meikkaukseen käytettiin aikaa huimat 20 minuuttia ja laittoivat sitten liikaa poskipunaa ja rajauksia. Eipä tuo kuitenkaan kuvissa pahalta näyttänyt. Pyydä aika koemeikkaukseen niin saat valita itsellesi sopivat meikit ettei tule pettymyksiä. Ostin paketin, johon kuului hieronta, meikkaus, hiukset, manikyyri ja pedikyyri ja sen hinta oli hieman yli 200 euroa muistaakseni. Kannattaa käydä myös muissa ihanissa hoidoissa! Sandshan tarjoaa hääparilla yhteisen tunnin hieronnan joka tapauksessa sekä kuohuviiniä, naiselle pareon, miehelle teepaidan ja hedelmäkorin hääpäivänä. Lisäksi he koristelevat huoneen seremonian tai illallisen aikana poissaollessanne.
  2. Hei! Menimme naimisiin Mauritiuksella 10.7.2007 eli kaksi viikkoa sitten. Pyysimme Helsingin maistraatista syntymätodistukset neljällä kielellä: suomi, ruotsi, saksa ja englanti (papereissa lukee Extract from the population information system in Finland - for marriage). Nämä kelpasivat Mauritiuksella aivan hyvin. Kukaan ei tosin edes kysynyt alkuperäisiä papereitamme paikan päällä. Voin suositella lämpimästi Mautourco-nimistä firmaa, järjestivät viralliset asiat tosi hyvin. Suomessa asioimme Mr. Travelin kanssa, jolle myös kaikki maksut hoidettiin. Matkatoimisto piti yhteyttä (tarvittaessa) paikalliseen firmaan eli tässä tapauksessa Mautourcoon. Voi olla eroja paikkakunnittain maistraattien tietotasossa, Helsingistä todennäköisemmin menee enemmän ulkomailla naimisiin, joten tietävät paremmin, miten toimia. Pointti on, että todistuksesta käy ilmi koko nimet, syntymäaika ja -paikka, siviilisääty, osoite,vanhempien tiedot ym. ym. Kyllä maistraatti osaa nämä paperit antaa. Itse häätapahtumasta: aivan mahtava!! Häät olivat Sands-hotellissa, jossa osattiin järjestää nämä asiat asiantuntevasti ja upeassa ympäristössä. Dinarobin-hotellista puolestaan ei ole mitään pahaa sanottavaa, puhdasta luksusta. Sandsin huoneet olivat ehkä pieni pettymyksen aihe (kylmät ja kosteat näin heidän talvella ja ehkä vähän kolkot). Kysykää vaan jos tarviitte tuoreita tietoja Mauritiukselta. Voin laittaa myös jotain hääkuvia sähköpostiin. En kylläkään voi varauksetta suositella omaa hääkuvaajaamme!
  3. Hei Katjula, myös meillä maksoi saman verran häiden paperiasioiden järjestely Mauritiuksella, meillä matka Mr Travelin kautta. Lähdemme 5.7.2007 (eli enää kuukausi!) ja olemme ensin Sandsissa, jossa häät ja sitten siirrymme Dinarobiniin. Huolenaiheena vielä hääpuvun kuljettaminen ja niin kuin sinullakin, valokuvauksen hinta. Jos katsot viestiäni 3.3.2007 niin huomaat että samoissa hinnoissa ollaan (olet varmaankin saanut saman hinnaston, Sandsissa kun yövytään). Muuten kaikki alkaa olla valmista, muutama hienosäätö vielä.
  4. Mäkin tilasin eilen! Häät 1,5 kk päästä.
  5. Hei Vieras, tiedän kyllä että Suomesta myönnettävät todistukset ovat voimassa 4 kk aivan kuin Suomessakin, mutta tarkoitin sitä, että Mauritiuksen virastot eivät hyväksy 3 tai 4 kuukautta vanhempia todistuksia, en vain muista onko kyseinen raja tuo 3 vai 4 kk. Jos menen Mauritiuksen virastoihin 9.7.2007 ja todistukset ovat päivätty 8.3.2007 niin nehän ovat silloin vanhentuneet jos aikaraja on vaikka 4 kk. Tätä tarkoitin. Haen joka tapauksessa paperit maistraatista varmuuden vuoksi vasta huhtikuun alussa niin ei tule mitään epäselvyyksiä.
  6. Eikö kukaan Mauritiuksella ollut osaisi auttaa? Saavatko paperit (syntymätodistus, esteettömyystodistus) olla enintään 3 vai 4 kk vanhoja, kun ne lähetetään Mauritiukselle? Oletteko kuullut tällaisesta aikarajasta? Lasketaanko tuo 3 tai 4 kuukautta taaksepäin hääpäivästä vai siitä päivästä, jolloin paperit viedään Mauritiuksella virastoihin? Voisin ensi viikolla tilata paperit maistraatista jos aikaraja on 4 kk mutta jos se onkin vain 3 kk niin sitten paperit ovat jo vanhentuneita hääpäivänämme (10.7.2007). MinttuLiisa: olen jo maksanut hääpaketin hinnan matkatoimistolle, mutta siihen ei tosiaan kuulu mitään muuta kuin paperien ja virallisten asioiden + hääpäivän ajankohdan järjestäminen. Heidän agenttinsa, jonka hinnaston sain, vaikuttaa vaan tosi kalliilta, joten ajattelin että voisin kysyä joltain toiselta toimistolta hintoja kakun, kukkien, kuvauksen ym. suhteen. Saisikohan hotelli Sandsilta suoraan näitä palveluja?
  7. Mulla olisi kysymys: kun otin matkatoimiston kautta hääpaketin, mutta siihen ei kuulu varsinaiset hääjärjestelyt, niin voinko käyttää jotain muuta paikallista toimistoa, koska kyseisen lafkan hinnat ovat aivan järkyttävät! Vuoden 2007 hinnat: morsiuskimppu alkaen 70 eur, 36 valokuvaa + negat + albumi alkaen 350 eur, tunnin video alkaen 400 eur, hääkakku alkaen 100 eur. Voiko todellakin olla näin kallista? Paljonko teillä muilla on maksanut, jotka olette siellä häitä viettäneet? Varmasti paikallisesti saisi hieman halvemmalla nuo palvelut. Olen jo maksanut 500 euroa ylimääräistä matkatoimistolle, jotta viralliset paperiasiat ja hääpäivän sopiminen sujuvat, en todellakaan haluaisi laittaa enää tuhatta euroa päälle muihin kustannuksiin. Lisäys: kuinka vanhan todistuksen he hyväksyvät Mauritiuksella? Onko se 3 vai 4 kk? Voisimme periaatteessa hakea paperit maistraatista jo viikon päästä, mutta olisi epämukava yllätys jos ne olisivat vanhentuneita Mauritiukselle mennessä.
  8. Tervehdys! Nyt puolen vuoden päästä palaan asiaan kesälomien varmistuttua ja olemme todella menossa naimisiin Mauritiuksella 10.7.2007! Häät pidetään Sands-hotellissa ja loppuloman ajaksi siirrymme Dinarobin-hotelliin. Molemmissa hotelleissa hääpari saa lisäetuja ja Dinarobinissa täysihoidon. Lennot alkavat heinäkuulle olla aika täynnä joten onneksi saimme vielä lennot haluamillemme päiville. Matkat ja hääpaketin otimme MrTravelin kautta, tosin esim. Arealla oli myös hyvä palvelu. Huhtikuun alussa voimme hakea maistraatista paperit ja lähettää ne matkatoimistoon, joka sitten hoitaa ne edelleen Mauritiukselle. Nyt vain odottelemaan, matkat on jo varattu! Kengät ja korut puuttuvat vielä, hääpuvun hankin jo viime elokuussa. Matkatoimisto laittaa meille vielä esitteitä ja hinnastoja yhdessä varausmaksun kanssa ja loppulasku tuleekin sitten 45 päivää ennen reissua. Kaikki näyttää nyt hyvältä!
  9. Ihan hyvin voi kutsua polttareihin mutta ei häihin. En näe tässä ongelmaa. Kaverini häissä tänä kesänä työkaverit oli kutsuttu polttareihin mutta ei häihin tilanpuutteen takia. Kaikilla oli hauskaa ja kaverini oli tosi onnellinen polttareistaan varsinkin kun hänellä on tosi mukavat työkaverit ja viettävät muutenkin työpaikan juhlia yhdessä. Eräissä toisissa häissä taas polttareiden pääjärjestelijä ei päässyt häihin. Oli siis kutsuttu mutta ei päässyt tulemaan hääpäivänä. Veti kuitenkin polttarit. Mielestäni on kummallista että ihmiset ottavat nokkiinsa tällaisista asioista.
  10. Satus

    Helsinki

    Hulda, olipa upea paikka! Kävin tänään katsomassa Juhon Salia. Harmi vaan että se on niin kallis, meille ei kyllä tulisi se 1000 euroa täyteen, joka on myyntitakuuhinta. Erillistä tilavuokraa ei siis ole, mutta myyntiä pitää tulla 1000 euron edestä, jos jää alle sen niin välisumma veloitetaan. Mutta todella kaunis tila!
  11. Satus

    Helsinki

    Hulda, en löydä tuota Juhonsalia googlettamalla, onko sillä jokin toinen nimi? Paljonko siellä on menut ja mitä hintaan sisältyy? VASTAAN ITSELLENI: Juhon Sali on oikea nimi, sillä löytyi.
  12. Satus

    Helsinki

    Ravintolat Pörssi ja Sipuli ottavat minimissään 40 hengen seurueita. En tiedä onko muiden Royal-ravintoloiden kohdalla sama tilanne.
  13. Satus

    Helsinki

    Pisama: Kiitos linkeistä! Olen tietoinen noista kaikista paikoista, Vuosannasta en ole vielä saanut vastausta. Rastilan kartanoon emme halua, sillä se on liian lähellä (liian tuttu) ja leirintäalueella. Tie yleiselle ja leirintäalueen uimarannalle menee juuri Rastilan kartanon ohi. En usko, että sitä voisi eristää, koska se on leirintäalueen ainoa ravintola ja muutenkaan emme halua juhlia turistien keskellä. Villa Achillea olen myös miettinyt ja jättänyt tarjouspyynnön siitä, vielä ei ole tullut. Tuo Tornisalonki näyttää aivan mahtavalta paikalta! Jätin siitäkin tarjouspyynnön tänään, toivottavasti tulee maanantaina. Luulen kyllä, että se on liian kallis meille. Samoin Achille tulisi melko kalliiksi verrattuna ravintolaan. Kyllä tämä tästä!
  14. Voi itku kun upean näköinen paikka! Ei voi muuta kuin ihastella! Linkki löytyi toisena googlettamalla hvittorp. http://www.kortesluoma.net/haat/1607.html
  15. Satus

    Helsinki

    No nyt iski paikkapaniikki. Tosi moni paikka on jo varattu ensi vuoden elokuulle. Ravintolat Sipuli ja Pörssi ottavat minimissään 40 hengen ryhmiä (meitä on 10). Kulosaaren Casino on varattu, samoin Furuvikin huvila ja Gardenia. Bygdehemmet on meille liian iso ja Meriharjun kurssikeskus on myös varattu/liian suuri. Marjaniemen VPK:n Palopirtti ei ole enää vuokrauskäytössä, Hirvenpään majaan ja Kulosaaren kartanoon vaaditaan oma pitopalvelu, mitä emme haluaisi. Voisitteko ystävälliset ihmiset ehdottaa kauniita ravintoloita/kabinetteja/huviloita hääpaikoiksi! Catering mielellään talon puolesta. Tilavuokraakin voimme maksaa. Häät ovat Itä-Helsingissä, joten juhlapaikkana Itä-Helsinki, läheiset alueet (myös Sipoo Itä-Helsingin lähellä) tai Helsingin keskusta. Hjälp! ;D
×
×
  • Create New...