SusannaS

Rouva
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by SusannaS


 1. Minulla myös erinomaisia kokemuksia Andreasenilta! Teetimme vihkini heillä, sekä kihlojemme kunnostukset. Samoin lyhennytin helminauhani ja teetin ylimääräisistä helmistä oman toiveeni mukaiset korvakorut. Äitini teetti heillä samassa yhteydessä timattisormuksen ja korvakorut. Kaikki työt valmistuivat ajallaan ja sekä palvelu, että työn laatu olivat erinoimasta. Kihlaani pienennytin pyytämääni kokoon, ja yhdessä vihkisormuksen kanssa se olikin liian pieni. Niinpä jouduin isontamaan kihlaa uudelleen ja tämä tehtiin veloituksetta.

  En voi muuta kuin lämpimästi suositella. Liike oli myös minulle entudeestaan tuntematon, mutta aiomme kyllä jatkossakin asioida heillä!


 2. esim. Nousee päivä? Meillä ykkösvalssina tulee olemaan "Häävalssi" instrumentaaliversiona, kakkosvalssina joko nousee päivä tai Souvareiden Nina (äitini toivoo tätä vanhempien valssiksi). Häävalssikin voisi olla ok kakkosvalssiksi vaikka siinä pelloista puhutaankin, koska sanat kuitenkaan eivät ole "nyt" hengessä.


 3. Onko kukaan käynyt kampauksessa Finlaysonin Headmakersissä viime aikoina, kokemuksia? Varasin sieltä ajan, kun olen muuten heidän asiakkaanaan käynyt. Nyt vain jäi ihmetyttään, että pyydettiin vain tulevan hääaamuna edellisenä iltana pestyllä tukalla, ilman aineita. Eli ei mitään puhetta koekampauksesta, suunnittelusta jne...

  Minulla on kyllä tällainen suht lyhyt polkkatukka, joten eipä tähän ihmeitä tietty taiotakaan, mutta silti.


 4. Meidän häät tulevat olemaan suht pienimuotoiset, väkeä kutsumme n. 20 henkeä juhlimaan kotiimme. Ja juhlissa ovat mukana kaikki kolme koiraamme tottakai  ;D Ja häämatkallekin lähdetään koirien kanssa. Hääpäivänä juhliin tulee työkaverini valokuvaamaan ja huolehtimaan koirista tarpeen mukaan, koiraihminen kun on hänkin. Mikäli ongelmia ilmenee, ts. koirat hermostuisivat jostain syystä tms, viemme ne/jonkun niistä sitten vaikka anopille, joka asustelee tuossa lähettyvillä... Toivottavasti näin ei kuitenkaan tarvitse tehdä.


 5. Me pidetään aika pienet juhlat kotona, n. parikymmentä vierasta helmikuussa. Tässä vaiheessa on kerrottu vasta äitille, siskolle ja parille työkaverille. Juttu saa puolestani levitä työpaikalla jne mutten mainosta asiaa. Ollaan seurusteltu kohta 10 vuotta ja haluan tähän pientä "yllätystä" niille, joille kutsu tulee. Ajattelin laittaa kutsut joulukorttien yhteydessä tai "joulukorttiaikaan". Sen jälkeen kun kutsut on menneet, meinaan vapaasti kertoa kuulumisten yhteydessä toki muillekin.. Ihmiset ovat nimittäin vuosia napisseet, että joko meette naimisiin, siksi haluan järkätä vähän yllätystä  ;D