Lilly

Rouva
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Lilly

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/11/84

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Kiitos Bellis! Laitoin Morsiusgalleriaan sähköpostia. Silloin omien häiden alla kun asuin eri paikkakunnalla niin en tunne tämän kaupungin liikkeitä. Täältä naiksuista yleensä saa apua pulmaan kuin pulmaan.
 2. Nostanpa tämän ylös ja peräänkuulutan vielä uudelleen kenkien värjäyspaikkaa ja hintaa Tampereella. Osaako kukaan auttaa? Tietysti voisi myös itse käydä kyselemässä.. :
 3. Niin elikkäs joku siirsi mun uuden viestin tähän ketjuun, kiitos! Osaako joku sanoa missä Tampereen seudulla voi värjäyttä ja mihin hintaan?
 4. Minä ostin paperiveitsen johon kaiverrutin 1-vuotishääpäivän päivämäärän. Hyvin kelpasi!
 5. Heh..me säästettiin tässä ja laitettiin 2. luokan merkit rullasta, aiheena oli silloin järvikaloja. Eipä olleet ihmeen kauniit, mutta persoonalliset ainakin eikä kukaan valittanut. Eikä harmita jälkikäteen! ;D
 6. Me ollaan oltu sulhon kanssa Rodoksella, Falirakissa. Rodos on ihana paikka, nautittiin lomasta tosi paljon. Lähdemme häämatkalle maanantaina häiden jälkeen, kohteena Loutraki joka on manteereen puolella. Pitäsi olla rauhallinen pikkukaupunki ja kreikkalaisten oma suosikkilomakohde. Korintti on 10km päässä, bussilla pässee helposti. Eikä Ateenaankaan ole kuin 80km joten jos sattuu yksi "ylimääräinen" päivä niin pyörähdetään vaikka siellä. Kirjoittelen tänne vaikka kokemuksistamme matkan jälkeen jos Kreikan ystäviä kiinnostaa..
 7. Sinistä: sukkanauhavyösysteemi Lainattua: vannehame vuokraamosta ilmaiseksi lainaan Uutta: kaikki muut vaatteet ym. Vanhaa: vanhat korvikset jos löytyy tai vanha pikkupeili pussukkaan. Omistan myös vuonna 1944 tehdyn isomummon rannekorun mutta se ei ehkä sovi asuun ja pelkäisin kokoajan että se hukkuu..
 8. Hemppu ja NannaJoh, suurimmasta osasta kirkkoja joutuvat vieraspaikkakuntalaiset maksamaan. Jotkut maksavat paljon niinkuin Kipatzun kirkko, meidän kirkko maksaa 63e. Mietimme muitakin kirkkoja ja tämä oli halvin ja kaunein. Kotiseurakunnan kirkko on kai ilmainen ja mahdollisesti myös muut kotipaikkakunnan kirkot. Me emme kyllä aio maksaa papille (sulhon velipuoli) vaikka hän joutuukin tulemaan omasta seurakunnastaan n.70km päähän vihkimään meidät. Emme maksa siis km-korvaustakaan, koska hänhän on myös vieras siinä kuin muutkin sukulaisetl, ja muukin suku tulee juhlimaan omin kustannuksin. Hänen vaimonsa ja poikansakin (BM) tulevat. Samoin Bm ja kaaso ovat meille vieraita ja heidän työnsä määrä on hyvin pieni, joutuvat tekemään vain sen verran mitä haluavat. Emme maksa heillekään bensarahoja, en ole kuullutkaan moisesta tavasta.
 9. Mieluummin ME TAHDOMME!, koska kyllähän te tahdotte edelleen!? Meille tulee varmaan "Vastanaineet" , kirjoitetaanko tuo muuten yhteen vai erikseen??? Mä luulen että yhteen..siihen pitänee sitten pistää tavuviiva jos haluaa osan toiselle riville. Tai sitten kirjoitetaan sydämeen meidän nimet.
 10. Miten ihmiset voivat olla noin inhottavia? Saisivat ajatella haluaisivatko itse tuollaisia kivoja "ylläreitä"! Tästä viisastuneena emme kerro hääyöhotelliamme yhdellekään ystävälle etukäteen ja sanomme varmuuden vuoksi hotelliin että ketään ei saa päästää tekemään huoneeseemme jekkuja!
 11. Eikä haittaa meitäkään! Samoja 2-luokan kalamerkkejä meillekin tulee vaaleanpunaiseen kirjekuoreen! Mahtaa näyttää hauskalta.. ;D Mutta ihan totta, jos jotain vierasta oikeasti kiinnostaa enemmän postimerkki ja lähetysluokka kuin itse kutsu niin jääkööt pois meidän häistä! Eri asia tietysti jos kutsujalle nämä asiat ovat tärkeitä ja on varaa laittaa rahaa menemään..
 12. Meillä on kallis kuvaus mutta kuvaaja on palkittu muoto-ja mainoskuvaaja ja lisäksi ystäväni äiti joten luotamme laatuun! Eli pelkkä kuvaus (tunti ulkosalla, kolme rullaa kuvia, koevedokset ja 1 valmis kuva) 200e. Kuvat maksaa sitten vielä siihen päälle..mutta laatu on laatua!
 13. Meillä on käynyt vähän niinkuin Sputnikilla, mitä lähempänä häitä ollaan sitä kiinnostuneemmalta mies vaikuttaa. Haki jopa kirjastosta ihan vapaaehtoisesti häämusaa kuunneltavaksi! Sitten olen huomannut miehellä olevan tietyistä asioista selkeitä mielipiteitä: halusi tietynlaisen puvun ja nyt kun ollaan sormusta suunniteltu niin hyvä kun perässä pysyn..sukkanauhan heitto myös kiinnostaa, samoin melkein valmiiksi suunnittelemiini kutsuihin taidan nyt saada vielä ripauksen sulhonkin makua. Miehet taitavat käynnistyä aika hitaasti näihin hääjuttuihin. Toisaalta olen kyllä sitä meiltä että jos ei käynnisty ollenkaan minkään häihin liittyvän asian suhteen, ei edes paria kuukauttaa ennen eikä edes oman solmion värin tai hääauton valintaan, niin tokkopa koko häitä edes haluaa. Niin avioliiton alkuun kuin jatkoonkin tarvitaan kaksi, siis myös häihin!
 14. Vaikka kumpikaan ei kuulu ev.lut. kirkkoon niin kyllä siunauksen saa. Vihkimisen saa jos toinen kuuluu ev.lut.kirkkoon ja toinen johonkin muuhun kirkkoon tai kristilliseen yhdyskuntaan. Siunaaminen on kai (en muista nähneeni) melkein samanlainen kuin vihkiminen mutta silloin pitää tietysti käydä ensin tuomarilla.
 15. Kiitos neuvoista! Marssin uudelleen Sinooperiin kyselemään heti kun ehdin!