Jump to content
Naimisiin.info

Mimmu83

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mimmu83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mimmu83

    Minä sinua rakastan

    Kiitos! CD ei ollut myytävänä näillä sivuilla, vain nuotit, mutta yritämpäs löytää levyn jostain muualta! Nyt on kuitenkin helpompi jatkaa etsintää kun tietää jo levyn nimen..
  2. Mimmu83

    Minä sinua rakastan

    Kuulin jostain että A-M Kaskisen iki-ihana runo "Minä sinua rakastan, tiedän sen" ois sävelletty ja levytetty. Voisko joku ihana immeinen auttaa ja kertoa mistä löytäisin kyseisen biisin??
  3. Mimmu83

    Mitä kirkko-ohjelmaan?

    Me ollaan ajateltu tämmöstä: A4 taitettuna, paperi tietenkin väriteemaa Kanteen tulis meidän nimet ja vihkipäivämäärä ja kirkon nimi ja joku kuva, sydänjuttu tai vihkipari.. 1.sivulle, siis sisäkanteen tulis vihkikaavan runko, 2. sivulle virren sanat ja takakanteen nenäliina ja papin, kanttorin, morsiuslasten, kaasojen ja bestmanien nimet. Me ollaan treffattu pappi jo toukokuussa ja enpäs silloin muistanut koko kirkko-ohjelmaa.. Taidan soittaa ja tarkistaa vielä jutut ennen tulostamista, meidän pappi vaan nyt lomalla ja palaa töihin vasta viikkoa ennen häitä... Meillä on n. 150 kutsuvierasta, ajattelin tehdä ohjelmia 100. Onkohan sopiva määrä?? Morsiusneidot jakaa ne ovella.. Virtenä virsi joka ei löydy virsikirjasta.. Sitten vielä: meillä morsiuslapsina omat muksut ja kummilapset.. Onko hassua laittaa nimien mainintaan koko nimi, siis omien lapsien sukunimi, vaikka kanteen ei tule kun meidän etunimet.. Toisaalta olis ehkä hassua jättää mainitsematta kummilasten sukunimi tai sitten laittaa toisilta pelkkä etunimi ja toisilta koko nimi.. ÄH! Mietin liikaa...
  4. Eikö kellään runosuoni syki.. vai onko teistä ajatuksenakin hassu..?
  5. Ei ryöstetä morsianta, ei sulhasta, vaan henkilökunta! Ideoita?
×
×
  • Create New...