Jump to content
Naimisiin.info

J

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

J's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tulee sulhasen tahdosta apina morsiuspari.
  2. J

    Ikäviä kommentteja

    tää ei varmaankaan kuulu tänne. isovanhempani ei ole missään vaiheessa onnitellut meitä kihlauksesta ja nyt kun kutsut häihin on saatu perille, sain isän puheista sellaisen käsityksen ettei niillä ole aikomustakaan tulla häihimme. isovanhempani ei siis ole mitenkään vanhoja 65-70.
  3. tietäisiköhän kukaan, että mistä sais vuokrattua kynttelikköjä? tarvittaisiin n.15kpl.
  4. kaipa joutuu tumman puvun laittamaan ja vaikka sitten pukuuni sointuvat liivin ja skrakan. Teetettin Thaimaassa smokki, mutta pukukoodeja katsellessani huomasin ettei tule kysymykseen se smokki.
  5. J

    Helsinki

    Meillä Kämpissä. Onko kenelläkään kokemuksia paikasta?
  6. J

    Raskaana omissa häissä

    Jep, ja sit kirjotin väärään paikkaan, siirtäkää ken osaa. Taitas kuulua ennemmin sinne yleistä keskustelua häistä tms.
  7. J

    Raskaana omissa häissä

    onko kukaan ollut raskaana häissään? Vauvakuume olisi kova (ollut jo vuoden, joten tuskin se tästä hälvenee). Laskeskelin, että vaikka heti tärppäisi niin olisin vasta kolmannella kuulla häissä. Voi olla, että tulisi pukuongelmia...
  8. Me kävimme katsastamassa paikan alku syksystä. Palvelu oli alusta asti huonoa ja töykeää. Esim. olimme ilmoittaneet, että meillä olisi 60 vierasta tulossa. Jotenkin se meni niiltä aina ohi kun mainitsin siitä kun tyrkyttivät suurin piirtein koko Pörssin vuokraamista. Mies henkilö oli koko ajan tosi töykeä esitellessään tiloja meille, olisi varmasti halunnut olla missä tahansa muualla. Vieraiden joukossa on myöskin lapsia jotka haluaisivat maitoa ruokajuomana, sitähän Pörssissä ei muuten saa. Katsoivat vaan nenänvartta pitkin. Jäi koko vierailusta tosi paha maku suuhun, joten ei sitä kyllä varattu. Toivottavasti tedän häänne onnistuvat oikein hyvin!!
×
×
  • Create New...