Jump to content
Naimisiin.info

annijapasi

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

annijapasi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Minäkin olen teettämässä pukua tummanpunaisesta thai-silkistä. Jos jollain on oma puku punainen tai silkistä niin laittakaa kuvia näytille, kiitos!
  2. annijapasi

    Teemana itämaisuus

    Mua kiinnostais noi maailmalle lähetettävät lyhdyt: Mistä saa? MItä maksaa? Turvallisia? Anni
  3. 1 kiiltävä t.vihr. pitäis löytyy nurkista Joensuu Itse tarvitsisin minkämallisia pulloja tahansa, mutta tummanpunaisia, jos keltään löytyy, niin voisin jopa maksaa vähäsen.
  4. annijapasi

    rakkauden raaka-aineet

    Nyt sain joitakin kirjojen nimiä: Lemmen nälkään/ Erotic food, Lemmen ruokaa, Iskuruokaa, Parisuhteen keittokirja, Annetaan muhia, Rakkauden atlas, Väinämöisen viettelys- Kalevalainen keittokirja ja Tiede 6/06 Lemmen ruokaan on vielä aikaa
  5. Meillä on häät sykyllä 07 ja haluaisin tehdä ehkä vieraskirjan/keittokirjan "Rakkaudesta ruokaan... ja toisiimme", "Elämän suola", "Elämän eliksiirit", "Rakkauden raaka-aineet", "Keitos koitos", "Rakkauden keittokirja" tms. Etsin siis ideoita, linkkejä, kirjavinkkejä jne. Ajatuksena on kertoa, miksi häissämme on käytetty tiettyjä ruoka-aineita/(erotiikan nostattajia) ja pyytää vierailta hyviä niin ruoka- kuin elämän ohjeita, joilla viedä toiselta jalat alta. Sekä kertoa taipaleemme hienoista hetkistä ja kommelluksista, jotka liittyvät ruokaan, sekä mitä on tullut valmistettuja... ja kuinka tehosi vastapuoleen. Mainittakoon myös, että tuleva mieheni on kokki ja olemme tavanneet ravintola/kahvila-alalla työskennellessämme. Miehen intohimona on ihan oikea ruoka ja minun heikkouteni tietenkin makeat herkut. Olen joskus lainannut kirjastosta kirjan missä oli ohjeita toisen valloittamiseen, mutta en millään löydä kirjaa enää, enkä tietenkään enää muista kirjan nimeä. Muistan vain kuulleeni, että sipuli ja avocado nostattaa haluja..
×
×
  • Create New...