Jump to content
Naimisiin.info

kuulas

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kuulas kaikki viestit

  1. kuulas

    Helsinki

    Juuri sipulissa vieraana olleena voin suositella paikkaa, hyvät ruuat ja mahtava palvelu! Kyseiset häät pidettiin Talvipuutarha nimisessä salissa, joka on suhteellisen pieni, mutta juuri siksi eritäin viihtyisä vähän pienemmillekin häille (kyseisissä n. 60hlö)
  2. Olin juuri häissä joissa en ollut kutsuttuna polttareihin, häihin kylläkin. Olin erittäin tyytyväinen järjestelyyn, sillä en tunne morsianta mitenkään erityisen hyvin. Ihmetystä sen sijaan aiheutti se, että näistä polttarivieraista vain muutama oli kutsuttu itse häihin. Mieheni on myös muutaman kerran kutsuttu polttareihin ilman hääkutsua. Valitettavasti noista tilanteista on jäänyt sellainen maku, että on vaan tarvittu lisää kustannuksiin osallistujia. Jos siis päätyy ratkaisuun jossa polttarivieraat eivät häihin pääse, kannattaa harkita hyvin tarkkaan miten asiansa ilmaisee, jottei kellekään jäisi ikävää makua suuhun.
  3. Itse olen ollut koristelemassa ystävien häitä ja täytyy kyllä sanoa, että ystävät ovat suuri apu.. Hääparia auttaa huomattavasti kun ei tarvitse itse stressata enää hääpäivän aamuna. Suurimman osan koristeluistahan pystyy toki hoitamaan aikaisemmin, paikasta riippuen.
×
×
  • Create New...