Jump to content
Naimisiin.info

JR 2007

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

JR 2007's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täytyy kehua kaikille hääpaikkaa hakeville AITOON HONKALAA! Meidän häät oli siellä 18.8.07 ja tila oli loistava 160 hengen juhlille. Pöydät saatiin aseteltua melko väljästi ja tanssitilaa jäi rutkasti. Pitopalvelun otimme Luopioisista ja kyllä kehuivat kaikki vieraat Ruokahuoltamo Maston ruokia. Vaikka matkaa Tampereelta tulee n. 55 km, vieraidemme mielestä se ei ollut pitkä etäisyys, koska järjestimme halukkaille bussikuljetuksen ja ohjelmaa matkanajaksi. Honkalan henkilökunnan kanssa kaikki järjestelyt sujuivat loistavasti! Ei tarvinnut itse stressata mistään, ainoastaan nauttia!
  2. Me varattiin Aitoon Honkala: http://www.aitoonhonkala.com. Juhlapaikat Tampereen seudulla (väh. 150 hengelle) on todella kiven takana, joten Kontula ja Honkala oli käytännössä ainoat, jotka täytti kaikki kriteerit .
  3. Me kyseltiin Kontulan ensi kesän varaustilannetta muutama viikko sitten ja oltiin TODELLA myöhässä! Tilaa oli "kesän osalta" enää toukokuun alun ja syyskuun lopun viikonlopuille. Päivällä ei sinänsä ollut meille paljoakaan väliä, mutta heti vapun jälkeen tuntui liian aikaiselta ja syyskuun loppu taas myöhäiseltä. Onneksi löytyi sitten vastaavanlainen paikka meillekin ja ei tarvinnut häitä lykätä vuodella eteenpäin .
  4. Kiva kuulla, että on näin hyviä kokemuksia Honkalasta! Me nimittäin varattiin se ensi kesälle. Tosin vielä käydään katsomassa yhtä paikkaa, mutta sen täytyy olla kyllä aika loistava, että voittaa tuon Honkalan. Niin toimivalta ja mukavalta paikka näytti. Me ei olla varattu vielä pitopalvelua, mutta olis kiva kuulla niistäkin jotain kommentteja. Eli Honkalassa juhlineet, mitä pitopalvelua ootte käyttäneet?
  5. AKKIKI... Saako udella, mihin juhlapaikkaan päädyitte ja entäs mihin kirkkoon? Me päätettiin ens viikolla viimeistään alkaa varaileen paikkoja, joten siihen mennessä pitäis päättää joku päivä ja kiva paikka & kirkko. Meille kyllä sopii toukokuusta elokuuhun käytännössä mikä päivä tahansa, eli luulis vielä saavan haluamansa paikan...
  6. Meillä on hakusessa juhlapaikka Tampereen lähistöltä kesälle 2007 (elokuu?). Vieraita tulossa n. 150 ja haluttais vuokrata tila, jossa kaikki vieraat on samassa huoneessa. Mielellään vietettäisiin ainutlaatuista juhlapäiväämme maaseudun rauhassa (max n. 40 km:n päässä Tampereelta), mutta ei kaupunkihäätkään ole poissuljettu vaihtoehto (kaupunkilaisia kun ollaan molemmat )... Osaisko joku kertoa kokemuksiaan seuraavista paikoista: - Kontulan juhlatalo, Sahalahti - Honkala, Aitoo - Koskiwerstas, Nokia - Komediateatterin juhlasali, Tampere - Olympia-sali, Tampere Jos joku on varannut jonkun edellä mainituista paikoista lähiaikoina, voisitteko kertoa hinta- ja muita tietoja. Me haluttais viedä juhlapaikalle omat juomat, joten se varmaan sulkee ainakin Olympia-salin tuosta listalta pois (?). Tuntuu olevan todella vaikeeta löytää Tampereen läheltä juhlapaikkaa yli 120 hengelle! Vinkkejä otetaan vastaan mielellään !
×
×
  • Create New...