Jump to content
Naimisiin.info

Prometium

Rouva
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Prometium's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ostaisin, ja olen päättänytkin etten tästä eteenpäin osta kuin käytettyjä koruja. Minun vuokseni ei tarvitse tehdä uusia metallilouhoksia, maailma on pullollaan jo valmista tavaraa.
  2. Meillä olisi suunnitelmissa häämatka junalla Venäjän halki Pekingiin. Olemme haaveilleet tuosta matkasta, ja toivon mukaan rahatilanne sallii matkan toteutumisen vuoden päästä. Rantaihmisiä emme ole, ja junamatka on varmasti sellainen elämys, jota ei koe montaa kertaa elämänsä aikana.
  3. Avaudun nyt itsekin, vaikka aihe saakin savun nousemaan korvistani ja sappeni kiehumaan: Minä kunnioitan taasen ihmisiä, jotka edes ajattelevat ihmisoikeuksia, ja pyrkivät jokapäiväisillä valinnoillaan vaikuttamaan asiaan. En tiedä, miten paljon tällä on vaikutusta todellisuudessa (esim. ostoboikotit), mutta itse en haluaisi ostaa tuotetta, jonka tietäisin tehtävän lapsityövoimalla, verirahoilla, ympäristöstä piittaamatta jne. Kunnioitan myös ihmisiä, jotka tekevät työtä ihmisoikeuksien parissa täysipäiväisesti, ja kaikkia ihmisiä tuolta väliltä. Kunnioitan myös ihmisiä, jotka ymmärtävät tämän asian jopa niin vähäpätöisen seikan kuin hääkoltun ostamisen yhteydessä. Minä en voi ymmärtää ihmisiä, joita asia ei kiinnosta, millaiset ihmisoikeudelliset tilanteet ovat vallalla Suomen rajojen ulkopuolella. Jätän heidät täysin omaan arvoonsa, ja toivon, että paha saa palkkansa. Edit. Ihmisoikeudet ovat jopa YK:n perussopimuksessa. Samaisella lafkalla taitaa olla myös tekemistä jotain niin järjettömän asian, kuin lasten oikeuksien kanssa, jotka molemmat ovat suoraan kytköksissä vaateteollisuuden eettisyyteen
  4. Prometium

    Jyväskylä

    Meille ainakin luvattiin 2007 loppukesäksi siviilivihkijä lauantaiksi hääpaikalle. Maksaahan se tietenkin, matkakulut ym. jos vihkijä tulee kaukaa, mutta ymmärrettävää.
×
×
  • Create New...