Maiju83

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Maiju83

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulle olisi kyllä varmaan loukkaavampaa, jos en saisi kutsua edes polttareihin. Onhan se nyt kuitenkin jonkinlainen osoitus, että on morsiamelle tärkeä, vaikka ei häihin mahdollisuutta olisikaan kutsua. Ennemminkin loukkaantuisin, jos kutsu tulisi pelkästään häihin mutta ei polttareihin (siis jos en mikään "pakkosukulainen" tai avec olisi), tulisi vaan mieleen, että lahja kyllä kelpaa, mutta seuraani ei kaivata. Itse häissä kun ei välttämättä montaa sanaa edes ehtisi vaihtaa, mutta polttareissa pienemmällä porukalla tulisi vietettyä koko päivä morsiamen kanssa. Tietysti, jos pelkäksi maksajaksi jonkun puolitutun polttareihin kutsuttaisiin, niin jättäisin varmaan menemättä, mutta en mä siitä kyllä kummemmin loukkaantuisi. Mutta tämä onkin vain mun käsitykseni asiasta ja kukin tekee niin kuin itsestä tuntuu.
  2. öö.. Mitäs mä nyt noin pahasti sanoin, että noin iso herne tarvii nenään ottaa? Ihan vaan mainitsin, että ei ne kaikki kaupunkilaisetkaan ole tottunut pukukoodeihin. Mitään en varmasti ole yleistänyt, se yleistys oli siinä tekstissä jonka lainasin.
  3. Heheh, mitäköhän kaupunkia tässä nyt tarkoitetaan.. Minä Tamperelainen en ainakaan ole tottunut mihinkään kokkareisiin ja tuommoiset etiketit ja pukukoodit ovat aika outoja. Mulle ainakin olisi aika hämmentävää, jos kutsussa lukisi pukukoodina tumma puku, mulle ainakin tulisi automaattisesti mieleen, että pitää laittaa päälle jotain tummaa.. Eli meille ei ainakaan taida pukukoodia tulla kutsuun ;D Mulle kuitenkin on aika sama mitä ihmisillä päällänsä on, kunhan siinä itse viihtyy. . Jos kaipaa vinkkiä siitä mitä päällensä pistäisi, niin ei kun puhelin vaan käteen Muoks. Niin ja juhlapukuhan voi tarkoittaa eri ihmisille ihan eri juttuja.. Toiselle se on vanha kukkamekko ja toiselle jotain ihan muuta. Ei se pukukoodikaan takaa ollenkaan, että kaikki pukeutuu niin kuin pitää.