AutumnBride

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä AutumnBride

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.daimi.info
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu
  1. 4kaasoa ja 1bestman, myös seremoniamestari on ehdolla, saa nyt nähdä.
  2. Eipä heiltä löytynyt astiastoja ollenkaan :-/ Mutta täytyypä ynnäillä nuita marttojen tarjoamien astiastojen hintoja yhteen ja soitella heille. Seurakuntakin kävi mielessä niinkuin Natalie sanoitkin, sinnekin täytyy ilmeisesti ottaa yhteyttä.
  3. elope, itseasiassa en ole kysynyt vielä toistaiseksi kun muutamasta paikasta astiastoja. Tämä on sitä ns. taustatyötä jota täytyy tehdä.. Häihin kun on vielä vuosi aikaa ;D Häät pidetään Keski-Suomessa, Jyväskylässä ja paikallisilta maa- ja kotitalousnaisilta odottelen vastausta josko heiltä astiastoja löytyisi vuokralle. Budjetin olisi tarkoitus pysyä aisoissa, joten 100euroa enempää en ole valmis astiaston vuokrasta pulittamaan
  4. Itsekin suunnittelin juuri samaa, että laitaisin esim. vieraiden nimet lautasten reunoille tai vaiht.eht. meidän nimet hääpäivämme kera Teemaamme sopivia kertakäyttölautasia löytyy varmasti, "Wanhat-häät" kun ovat kyseessä. Mutta silti jotenkin kertakäyttöisten astioiden käyttö vieroksuttaa :-? Sitten mietimme, että miten muut ruokailuvälineet soveltuvat tilanteeseen, esim. tavalliset lasit.. hullulta tuntuu ajatus kertakäyttöisistä lautasista tavallisten lasien rinnalla. :-/
  5. Ystäväni sai ajatukseni juoksemaan, kun ehdotti astiastopulaamme avuksi kertakäyttöisiä- lautasia ym. Idea kuulostaa kyllä kieltämättä aika köyhälle, mutta toisaalta se on yksi vaihtoehto tässä pulmassamme. Mitä olette mieltä, kuuluuko kertakäyttölautaset ja mukit hääruokailuun??
  6. Elikkäs mahtaako kellään olla tietoa kyseisestä paikasta, kyseisen talon riihi kiinnostaa: Mahtaako siellä olla keittiötiloja?? Minkälainen on muuten paikkana? Koitin haulla etsiä, mutten löytänyt.