Emmiina

Rouva
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

About Emmiina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Satakunta
 1. Toivottavasti teistä arvon leidit on apua. Mulla on nettiosoite hukassa. Kyseessä on firma josta voi vuokrata kukkia, astioita, kehyksiä, kaikkea häätavaraa ja mun mielestä se oli Porissa. Osaako kukaan auttaa?
 2. Auringonkukka Me ollaan saatu ensimmäiset tarjoukset ja näillä näkymin ollaan ottamassa matka, jossa perillä ollaan 7 vrk eli lentoineen matkaan kuluu aikaa noin 9 vrk, kun lennot vielä ainakin meidän tarjouksessa melkoisenkin pitkän ajan. Kaleva Travelsilta saatiin tarjous ja ainakin he olisivat helposti järjestäneet pidemmänkin matkan eli räätälöivät matkan juuri teidän tarpeisiin sopivaksi
 3. Nostetaanpa! Meillä toiveissa siintää häämatka helmikuussa -08 Sansibariin. Safari kiinnostaisi, mutta hinta hirvittää. Meille riittäisi mainiosti ihan yhdenpäivänkin safari, joku sellaisella oli kai ollutkin. Kiinnostaisi kuulla siitä lisää sekä muutenkin lisää kokemuksia ja käytännön vinkkejä!!
 4. Goa yhtenä varteenotettavana häämatkavaihtoehtona, kiinnostaa kuulla lisää kokemuksia! Kiitos hyvistä vinkeistä!
 5. Ehdottomasti!! Kerro Liisa kaikki!! Mä en kanssa muuten harkitsis tota all inclusivea, mutta toisaalta nyt on kyseessä häämatka..
 6. Nosto!! Ajatuksissa kanssa lähteä jonnekin lämpimään häämatkalle helmi-maaliskuussa 2008. Meksiko varteenotettavana vaihtoehtona ja siellä Playa del Carmen. Kertokaapas siellä käyneet mielipiteitä, mitä kannattaa ja mitä ei kannata. Itse pohdin että haluanko maksaa siitä että kyseessä on all inclusive -hotelli, vai menisko johonkin halvempaan hotelliin ja kävis sitten syömässä ympäri kaupunkia Katsotaan saataisko ketju taas vilkkaampaan eloon!
 7. Hieno lahjaidea, tarvii pistää mietintään! Aivan mahtavan hienoja tauluja osaat kyllä maalata anaelter! Katselen vaan kateellisena, kun en itse osaa yhtään!
 8. Maletti, mihin aikaan vuodesta ootte häämatkalle lähdössä? Kuinka pitkäksi aikaa ja millainen reissu teillä on luvassa, omatoimimatkailua vai seuramatka tms? Mitä kautta ootte aatellut varata liput ja hotellin vai joko ootte ne varaillut? Kaikki kiinnostaa, itselläkin vielä harkinnassa, mutta talvihäiden ajankohdan vuoksi vielä hieman epävarmat suunnitelmat.
 9. Kuinka ollakaan.. Pamsun kirjoittama teksti vois olla mun kirjoittama Ollaan siis hääkuukausi ja -vuosi kaimoja ja ainakin osa ideoista menee melkosamanlaisesti ainakin noi tätisädetikut ja kynttilät ja ulkotulet
 10. Haluaa kanssa kuulla mahdollisimman paljon juttuja Islannista! Häät helmikuussa 2008 ja suunnitelmissa mennä häämatkalle Islantiin. Luettuani tämän ketjun, taidetaan tehdä häämatka vasta mahdollisesti loppukesästä 2008
 11. Oi kun Miksu74:n suunnitelmat kuulosti hyvältä. Mäkin tykkäisin että ruokana olis joku keitto ja tuoretta leipää ja iltapalalla sitten jotain muuta pientä suolaista. Sulho vaan on vankasti sitä mieltä että tarvii olla seisovapöytä, no tässä on häihin vielä aikaa, joten mieli kerkeää meillä muuttumaan vielä monesti. Tähtisädetikut kuulostavat aivan ihanilta, mutta sellaista kyselisin rouvilta, että miten niiden sytyttäminen on onnistunut? (meillä kun ainakin on uutena vuonna ollut ongelmia niiden sytytyksessä) Onko kirkon ulkopuolella ollut jotain isoja ulkotulia, joista on saanut tikun syttymään? Minkä kokoisia tikkuja on käytetty? Pienet palavat niin kovin nopeasti, riittääkö se ollenkaan. Toisaalta isot kestävät kyllä melkoisen kauan ja ovat myös melko kalliita. Mikä koko on ollut kätevin? Kiitos kaikille jotka jaksavat vastailla
 12. Katsotaan saataisko keskustelua uudelleen aktivoitua Meillä kanssa suunnitelmissa talvihäät. Ajankohtana tällä hetkellä helmikuu 2008, mutta tarkkaa hääpäivää ei olla vielä päätetty. Itseä ihastuttaa kanssa ajatus tunnelmallisesta juhlasta. Erityisen tärkeää mulle on että alkumaljaksi on glögiä ja juhlatilaan drkä ulos tulee paljon kynttilöitä. Molemmat asiat on meille tärkeetä muutenkin talvella. Halutaan että häistä tulee meiän näköiset! Vinkkejä olen kerännyt aikaisemmilta kirjoittajilta, nyt pitäis alkaa etsimään talvihää-päikkyjä. Sieltä varmasti saa myös hyviä ideoita. Lisää hyviä ideoita kaivataan myös tänne ketjuun. Kertokaa ihmeessä omia unelmia, suunnitelmia ja rouvat toteutuneita asioita. Mitä suosittelette ja mikä kannattaisi jättää väliin. Tunnelmallisia talvihääpäiviä kaikille!
 13. Ollaan molemmat asuttu lapsuutemme ja nuoruutemme samoilla seuduilla. Molempien vanhemmat ja monet sulhon sukulaiset asustavat samalla paikkakunnalla, joten paikkakunnan valinta oli helppo.