Jump to content
Naimisiin.info

sanriana

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sanriana kaikki viestit

  1. sanriana

    Kajaani

    Hei, siitä bändistä voin kysyä kaveriltani kunhan saan sen kiinni, sen siskon häissä esiintyi se bändi, muistaakseni ne veloittaa 100/henkilö, eli noin 400 tulee hinnaksi jos olisi se neljä henkeä soittamassa mikä itsestäni on ainakin ihan minimi. Minäkin tuota Renforssin Winttiä kyselin, tarjouksessa sanoivat että ei ole tilaa tanssia, en sitten tiedä onko mahdollista tehdä sitä tilaa vaikka pöytiä siirtelemällä kun ei käyty edes katsomassa paikkaa, kallis se ei kyllä ole. Koutaniemen koulusta oli tullut viime koti-kajaaniin mainos, minä olen ehkä pikkuisen katuma päällä kun en sitä ottanutkaan.... kerkeäähän tuon vielä vaihtaa jos ei vaan päivä ole jo varattu.... minua vaan niin mietityttää se salin koko, siis jos ei ole kovin "kesäinen" ilma niin kaikki ohjelma pitää mahduttaa siihen samaan tilaan, mutta ei kai kukaan tulevaa säätä tiedä etukäteen ja riskillähän sitä sitten mennään oli meidän paikka se tai jormuanlava. Koutaniemellä on plussana se majoitus vieraille, jos ei aristele nukkua kerrossängyssä useiden ihmisten kanssa, meidän keveri vieraille ja joillekkin sukulaisille jotka jäävät yötä myöten bileisiin se olisi ihan passeli, eipähän tarvitse miettiä ainakaan kyytejä takaisin yöllä kaupunkiin eikä kallista hotellia. Siellä rannalla on se saunakin ja takkahuone, aika mukava paikka se kyllä on.
  2. sanriana

    Kajaani

    Ai niin, tiedän yhden hyvän bändin joka on todella muuntautumiskykyinen, heillä on monta eri kokoonpanoa ja olen joskus kuullut heidän soittavan häissä ja kajaanissa vanhassa startissa (nyt en muista nykyisen kuppilan nimeä) jos vaan saan heidän yhteystiedot tai jotain selville niin ilmoitan. He eivät kai ota näin aikaisin varauksia vielä, ainakin näin kuulin mutta voihan sitä kysyä.
  3. sanriana

    Kajaani

    Heips, mekin mietittiin päämme puhki noita juhlapaikkoja. Sitten laitoin jormuanlavalle kyselyä että saisiko sitä vuokrattua, ja saihan sen! Nyt on lava varattu ensikesälle ja tilaa on. Jos en ihan väärin muista niin siellä sanottiin jopa olleen 160 hengen häitä, päytiä kun he hakevat tarvittaessa lisää huparilta. Lisäksi heiltä on mahdollista saada linja-auto edullisesti kuskin kera. Minusta paikka on nätti ja saa varmasti hyvät bileet kun omat viinakset saa olla ja bändille on oikea lava missä esiintyä, ainut paha vaan on että jos ulkona on kylmä niin.... mutta niin iso ihmismäärä varmasti pitää paikan lämpimänä. Toinen on Koutaniemen vanha koulu jota meinattiin mutta saattaa käydä tila ahtaaksi jos ilma on huono ja ei voi olla ulkona. Siellä saliin mahtuu noin 70 henkeä ja samassa tilassa voi tanssia jos siirtää pöydät pois, ehkä liian ahdasta jos on paljon vieraita, tuskin kukaan haluaa liian tiivistä tunnelmaa.
×
×
  • Create New...