Jump to content
Naimisiin.info

tuiji

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tuiji's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. tuiji

    Kajaani

    phianna, toivottavasti saatte pöydät järjestettyä järkevällä tavalla ja häävieraat viihtyvät. Ei muuta kuin vieraat "pelinappuloiksi" ohjelmanumeroihin, niin tulee vähän liikettä ja vieraat näkee, että "ai, säkin oot täällä!" ;D
  2. tuiji

    Kajaani

    Kerron häävieraan näkövinkkelistä, koska olin yksissä häissä, jotka järjestettiin Renforsin Wintillä ja vieraita tais olla kutakuinkin saman verran kuin mitä teille tulee. Tilana Wintti on erikoinen ja mielestäni ei paras mahdollinen häille. Niissä häissä, joissa mä olin, oli pöydät laitettu sille pitemmälle seinustalle riviin ulko-ovesta lähtien, hääpari istui siinä kohden omassa pöydässään jossa on jonkinlainen "tanssilattian tapainen", baaritiskin vieressä, he istuivat tavallaan vieraita vastapäätä (siis niitä pöytiä vastapäätä, jotka kohdalla olivat). Suurin osa vieraista ei nähnyt itse hääparia eikä leikkejä eikä muitakaan vieraita vain ne jotka istuivat vastapäätä hääparia näkivät kaikki ohjelmat ja hääparin. Itseäni häiritse se, ettei ollut näköyhteyttä hääpariin, ei nähnyt leikkejä eikä voinut tutustua muihin häävieraisiin, koska pöydät oli samassa rivissä ja pöydät olivat vain muutaman hengen pöytiä. Toivottavasti ymmärrät mitä yritän kertoa... No, voip olla että ovat tilaan muutoksia tässä välissä tehneet (häät joissa olin, olivat vuosi sitten) ja tietysti jokainen valitsee sellaisen hääpaikan mikä on mielestään sopivin. Kajaanissa ei taida kunnollista juhlapaikkaa ollakaan...
  3. Mulle on kans tehneet kaikki aikaisemmin kokeilemani peitevoiteet silmänaluset orannsiksi tai eivät ole peittäneet ollenkaan. Mulle ei käy yhtään esim. Lumenen valokynä, koska se on "pinkki". Näyttää silmänaluset aika häijyltä, jos tota laitan. Mutta sitten, kun täällä kerrottiin L'orealin valokynästä, jossa on kaks vai oliko kolmekin sävyä, niin ostin keltasävyisin (en sitä pinkkiä, jota tavallisesti myyjätkin tuputtaa) ja se auttoi!! Mä oon käyttänyt tähän asti aivan väärän sävyistä valokynää. Mun iho on vähän keltainen kuin vaalea. Niin ja ennen valokynää laitan Lumenen peiteväriä siitä kolmen värin purnukasta. Siinä on kans oranssia, mutta kun siihen sekoittaa sitä vaalempaa peiteväriä (ei sitä tumminta), niin saa sopivan peittävyyden ja lopuksi L'orealin valokynää. Lopputulos ei ole oranssi. Konstit kullakin
  4. Vitsi! Enpä olis uskonut tosta L'orealin valokynästä, että se on noin hyvä!!!! Pakkohan se oli ostaa, kun täällä sitä niin kehuttiin ja todellakin sen peittävyys on huippuluokkaa ja NYT mä saan mun mustat silmänympärykset peitettyä ja tulos on taattu ja pysyy varmasti. Kiitos naiset vinkeistä!
  5. Blasco on muuten ihan jees, mutta kuivattaa liikaa. Mutta tiiättekö mitä, ostin Lumenenlta sen 3 värin peitevoidepurnukan (on kuvakin täällä jossain ketjussa) ja se on tosi hyvä!! Ei ole niin kuivattava kuin Blasco ja noita värejä voi sekoitella keskenään saadakseen omalle iholle sopivamman värin. Ja tottakai laitan silmänympärysvoidetta, oon käyttänyt jo vaikka kuinka kauan Pitääpä kokeilla tota L'orealin valokynää... ;D Kiitti hyvistä vinkeista! 8-)
  6. Mulla ainakin Absolut Torr auttoi juuri tuohon luonnolliseen hikoiluun. Aloitin 3 kuukautta ennen häitä Torrin käytön, jotta ehdin todella nähdä tehoaako se vai ei ja se tehosi . Vaikka häissä jännitti ja oli kuuma, niin kainalot pysyi kuivina eikä hienhajua ollut ilmassa
  7. Sama täällä. Enkä mä oikeestaan haluaiskaan, että sulho osallistuisi sen enempää kuin mitä hän nyt osallistuu. Toki hänen mielipidettään oon kysynyt ja ehdotuksiaan kuunnellut. Huomannut olen, että sama maku on hänelläkin kuin mulla, joten ongelmia ei ole syntynyt. Meillä kaaso ja bestman hoitaa ohjelmapuolen ihan keskenään, joten mahd. ohjelmanumerot on meillekin täysin yllätys :
  8. Triple dry ei mulla toiminut eikä toiminut Biothermin roll-on antiperspirant, sinne meni 20 euroa hukkaan :'( En tiedä oisko Biothermin stick toiminut paremmin kuin roll-on... :-? Paras dödö tähän mennessä Rexonan activreserve. Hiki ei haise ja kainalot pysyy suht kuivana (tosin mulla ei täysin kuivana).
  9. Tästäkin aiheesta on varmasti jo jossain ketjussa keskusteltu... Eli miten saan tummat silmänaluset peitettyä?? Käytän itse kahta tuotetta: alle Blascon tummille silmänalusille tarkoitettua peitevoidetta ja päälle valokynää, mutta silti tummuus kuultaa läpi :'( Olen kokeillut meikkivoidettakin ensin ja sitten vasta valokynää, mutta ei. Käyttämäni peitevoiteet ovat sen verran puuterimaisia, että peitevoide "valahtaa" silmän ympärillä oleviin juonteisiin ja näyttää kamalalta. Mulla on luonnostaan tummat silmänaluset ja silm.ympärillä on ohuet juonteet olleet jo pennusta lähtien (eivät siis ole mitään ryppyjä!!! ;D). Juonteisiin eikä tummiin silmänalusiin tunnu mikää silm.ymp.voide tehoavan Suositelkaa jotain toimivaa meikkiä!
  10. Ennen vihkimistä, koska ei haluta juhlan venyvän ja vieraiden tylsistyvän hääkuvauksemme takia. Studiokuvassa ei käydä, vaan kuvat otetaan niin juhlapaikalla kuin kirkon ympäristössä; pihalla että sisällä.
  11. tuiji

    Kynttiläasetelmia!

    Mepä täräytettiin ostaa punaisia venetsian kynttilöitä Noita kynttilöitä tulee pari per pöytä ja varmasti ovat hyvän näköiset. Eipähän tartte erikseen ostaa kippoja ja tuikkuja. Noita venetsian kynttilöitä voi sitten vaikka jouluna poltella... 8-)
  12. Missä kuussa häänne ovat? huhtikuussa - Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Miksi ei?! Itse vastustan kesähäitä juuri siitä syystä, kun kaikki (ainakin ne joiden häissä olen viimeisen parin vuoden aikana käynyt) menevät kesällä naimisiin. Pitää erottua joukosta Sitäpaitsi mä inhoon itikoita ja kärpäsiä ja niitä kesähäissä riittä pitipä ne sitten missä vaan. Niin ja voihan sitä edes kerran olla "kuningatar", "lumikuningatar"... : - Ihmeltiinkö/ ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Appiukko luuli, että me halutaan kesähäät ja vähän yllättyivät kun tulikin talvi-/keväthäät eikä tarvinnut odottaa kesään asti Muita kommentteja ei ole tullut. - Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne olivat/ ovat talvella? (esim. paljon lunta, rekiretki kirkosta jne.) Ei ole itikoita ja kärpäsiä eikä ole hellettä - Miten talvi näkyi/ näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Kynttilöitä paljon ja punaista väriä. - Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Ei ole itikoita ja kärpäsiä eikä ole hellettä - Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Aika näyttää.
  13. Jep, meillekin tulee talvihäät, tosin kevättä on jo silloin (toivottavasti) ilmassa, nimittäin huhtikuussa alussa. Ollaan jo ostettu kynttilät juhlapaikalle ja kuvauskin on tarkoitus suorittaa niin ulkona kuin sisällä. Pitäähän kuvissa näkyä vuoden aika milloin on naimisiin mennyt oli se sitten talvi, kevät, kesä tai syksy. Itse vastustan kesähäitä, koska niissä häissä joissa olen itse ollut, ovat olleet kesällä ja ne ovat jotenkin tylsät. Vaihtelu virkistää
  14. Toi Body Shopin puuteripaperi on muuten kätevä! Ei tartte kuin painella kiiltävää/rasvaista kohtaa naamassa ja het on kiilto pois eikä meikki tuhraannu, koska papereista puuteri ei jää iholle vaan rasva imeytyy siihen paperiin.
×
×
  • Create New...