Jump to content
Naimisiin.info

Miuccia

Rouva
  • Viestit

    76
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1024 profiilin katselua

Miuccia's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä oli vieraita reilu 130 ja pari pöytää siirrettiin tanssilattian tieltä.
  2. Meillä oli Temppeliaukion kirkossa lauluna ainoastaan Sami Saaren Ainutkertainen kaason esittämänä, ei mitään virsiä tms. Ei ollut kanttorin kanssa ongelmaa. Asiasta kysyttäessä vastasi muistaakseni, että "meillä on pyritty pitämään katto korkealla ja seinät leveällä erilaisten musiikkitoivomusten suhteen"... ;D Niin ja kanttorin nimi oli Tapio Tiitu. Suht persoonalinen kaveri, mutta hyvin soitti marssit. Juttelin silloin myös surakunnan toisen kanttorin kanssa, joka myöskin vaikutti rennolta tapaukselta.
  3. Me vietimme hääyön Hotelli Tornissa ja oltiin todella tyytyväisiä! Huoneessa odotti shampanjapullo ja tuoreita ruusuja, kylpyhuone ammeineen ja aamulla tuli todella maittava aamiainen huoneeseen. Niin ja saatiin ihan perushuone käyttöön hääpäivälle, emmekä joutuneet maksamaan yhtään ylimääräistä. Menimme siis hotellille jo aamuyhdeksän aikaan, pukeuduttiin siellä ja mun meikki tehtiin siellä. Sieltä sitten lähdimme kirkolle ja meidän tavarat oli siirretty hääyöhuoneeseemme. Loistavaa palvelua!
  4. Meillä oli ne kynttilät siellä alttarin takana, oli todella ihanat! Maksoi 20€, vahtimestarit olivat laittaneet ne paikalleen. Muita koristeita ei laitettu, enkä tiedä, olisiko saanutkaan laittaa. Kannattaa varautua siihen turistilaumaan, meillä oli hieman vaikeuksia päästä kirkkoon turistimuurin läpi... ;D Mutta hyvin kyllä vahtimestarit hoitivat siellä kaikki järjestelyt niin, että ylimääräisiä ihmisiä ei meidän vihkimistä todistanut.
  5. pichu Voin toki laittaa koristeluista kuvia! Me ostettiin ikeasta Sarita-organzaa, oli myynnissä 0,95€/metri, yhteensä 60 metriä eli koko kappa ja kaikki meni. Tosin leikattiin ihan reilun mittaisia verhoja... Lavalle oli hankittu ihan perusvalkoista lakanakangasta. Ovelta katsottuna salin oikea reuna: Ja vasen reuna... Sali ovelta päin: Lavan tausta: Meillä oli 133 vierasta ja ihan tajuttoman kuuma, hellettä oli kai lähemmäs 30 astetta ulkona... Mutta iso piha auttoi siinä asiassa. Hyvin saatiin kaikki mahtumaan, tosin laitettiin kylmästi kavereita ja serkkuja penkeille istumaan. Eipä nuo valittaneet... ;D Juhlat onnistui Logenin puolesta tosi hyvin, päästiin pe koristelemaan klo 16, oltiin n. 22 asti. Hääpäivänä viimeiset vieraat lähti yhden tienoilla kaiketi, pidempäänkin olisi toki saanut olla. Sunnuntaina sitten viimeiset jutut oli haettu pois joskus klo 14:n aikaan. Niin ja paikasta löytyy 4 jääkaappia ja pakastin, jotka on laitetaan jo torstaina päälle. se olimm. asia, josta vielä jouduin soittamaan vahtimestarille paria päivää ennen, kun en ollut tajunnut aiemmin kysyä... ;D Kyselkää vaan, mitä mieleen tulee, yritän parhaani mukaan vastata!
  6. Voin omalta osaltani suositella Logenia, vaikka paikka ei kovin juhlavalta normaalisti näytäkään. Koristelulla paikasta tuli todella nätti! Kuuma siellä kyllä oli, mutta päiväkin oli kyllä helteinen... Muoks. Niin ja meillä oli 133 vierasta, hyvin mahtui. Paikkaanhan sanotaan mahtuvan 150 hlöä.
  7. Meille tulee miespappi. Sukupuolella ei ollut meille väliä, muutenkin kaikki seurakuntamme papit ovat meille ihan tuntemattomia. Meille tuleva vaikutti ainakin puhelimessa ihan mukavalta ja rennolta kaverilta, joten ei valittamista.
  8. Hauska ketju! Entinen kotikirkkoni oli Järvenpään ah-niin-kaunis betonimöhkäle, nykyinen Tapiolan kirkko, jota en ole koskaan kirkoksi tajunnut, vaikka viimeiset kolme vuotta olen lähes päivittäin sen ohi kulkenut... ;D
  9. Onko kokemuksia Tapiolan srk:n papeista? Meille olisi tulossa Ossi Tervonen, mielipiteitä hänestä?
  10. Miuccia

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meillä olisi ystävän tarkoitus esittää Sami Saaren Ainutkertainen. Toivottavasti papilla ja kanttorilla ei ole mitään sitä vastaan... Onko kellään muuten tietoa, miten Temppeliaukion kirkossa suhtaudutaan muuhun kuin hengelliseen musiikkiin vihkimisen yhteydessä?
  11. Tässä muutama mun ottama kuva Logenista. Ei mitään loisto-otoksia, mutta vähän näkee ideaa: Juhlasali: Pitopöytä tulee tähän huoneeseen: Me koristellaan melko paljon tilaa kankailla, mm. verhot lähtee pois. Eiköhän siitä ihan kivan saa
  12. Tänään saapui tilaukseni ChepOTC:sta, tilasin siis Crest Whitestripseja 25.5. eli viikon kesti toimitus. Asiallinen paketti, best before-päiväkään ei ole vielä mennyt Nyt otan käyttöön, kertoilen sitten tuloksia! ;D
  13. Talvella Logenissa järjestetään kuulemma paljon 50v-juhlia ym, ainakin vahtimestarin mukaan. Kylmyydestä en otiedä, mutta en uskoisi sen olevan liian kylmä.
  14. Juuri laitoin tilauksen tuon CheapOTC:n kautta, ainakin heti oli sähköpostiin tullut vahvistus tilauksesta. Minäkin haluaisin kuulla Sipu, mistä löysit valituksia? Alkoi heti huolestuttamaan... :-[
  15. Onkos kukaan selvitellyt käytännön juttuja Temppeliaukion kirkossa? Toi heittojuttu tulikin jo selväksi, kiitos namiskuukkeli siitä! Mutta muut käytännöt: -kuinka aikaisin vieraiden tulisi kirkossa olla ja -onko siellä jotain huonetta, mihin mennä piiloon siksi aikaa, kun vieraat tulevat ulos kirkosta Jotain muutakin mulla on ollut mielessä, mutta nyt ei muista... En vielä hetkeen ehdi kirkolla käymään, tarkoitus kuitenkin olisi kaasojen ja bm:n kanssa mennä tutkailemaan.
×
×
  • Create New...