Jump to content
Naimisiin.info

Luminella

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Luminella kaikki viestit

  1. Mulla on neljä kaasoa ja koska järjestelyaikaa oli puoli vuotta niin on tuntunut tosi hyvältä tuo ratkaisu. Kellekään ei ole tullut liikaa huolehdittavaa. kaksi kaasoista on siskojani ja kaksi hyvää ystävääni.
  2. Meille tulee tuolta Mustaherukkasuklaakakku. reilu viikon päästä päästään maistamaan. Oon syönyt kakkugallerian kakkuja suht usein, mutta tää mustaherukkasuklaa on vielä maistamatta. Luotan, että se on loistava, kuten muutkin kakut siellä!! en halua pilata yllätystä maistamalla etukäteen... heh.
  3. Jos mä olisin saanut päättää, niin tarjoaisin kahvin kanssa vai konjakkia ja ne, joille se ei maistu, olkoot ilman. Kahvi ja konjakki on kuitenkin mun mielestä se ainoa oikea yhdistelmä. Mutta jotain likööriä on mies päättänyt ottaa. En puutu siihen. ja jos joku loukkaantuu jostain meidän tarjoiluista, niin sillä on päässä vikaa. ;D
  4. En ehkä kahvin kanssa tarjoisi kermalikööriä, mieluummin esim. lakka tms. marjalikööriä. Kermaliköörin ja kahvin yhdistelmä on ehkä turhan kermainen... Meille on tulossa reilu 100 vierasta ja lähes kaikki aikuisia. Juomia hankittu seuraavasti: 50 pulloa punaviiniä + viisi 3 litran hanapakkausta 15 pulloa valkoviiniä + kolme 3 litran hanapakkausta 312 tölkkiä olutta 120 tölkkiä siideriä 120 tölkkiä lonkeroa sekä booliaineet. Kuohuviinejä eikä konjakkeja olla vielä hankittu enkä osaa arvioida määrää. Mies kun hoitaa tän puolen. Ollaan varmaan mitoitettu aika reilusti, mutta parempi niin. Saahan sitä jäädä.
  5. On tulossa meille kuvaamaan ja mieluusti kuulisin kokemuksia.
  6. Meillä on 27.1.07 häät ja just oon tehnyt diilin valokuvaajan kanssa. Hän ottaa miljöökuvat ennen vihkimistä ja kuvaa juhlapaikalla niin kauan kuin on tarvis. Hintaan sisältyy myös ennakkotapaaminen, jossa käydään katsomassa kuvauspaikkoja ja tutustutaan toisiimme. Kuvien käsittely ja kilometrikorvaukset kuuluu myös pakettihintaan. Arvio koko päivän keikasta oli noin 550 e ja ei ole musta paljon. Tykkäsin myös hänen kuvistaan. Niitä voi käydä ihailemassa www.marilehtisalo.com
  7. Mekin mennään tammikuussa 2007 naimisiin!! Meille talvihäät oli ihan ehdoton valinta. Mä rakastan kynttilöitä ja talvella ne pääsevät oikeuksiinsa. talvi oli muutenkin luonteva valinta, kun ei tarvitse ottaa stressiä kirkosta eikä juhlapaikasta. Molemmat varasin vasta pari kuukautta sitten ja hyvin oli tilaa. Eikä tule hääpuvussa kuuma. ;D Mones päivä menette? Me mennään 27.
  8. Vihkimisen jälkeen talvisessa Vanhan Porvoon maisemissa. En todellakaan halua, että mieheni näkee mut eka kertaa hääpuvussa esim. jonkun studion ovella. Varaan vieraille glögiä tms. ja yms. juomaa juhlapaikalle, jolloin odottaminen menee kivuttomasti. Ja jos samantien suihkastaan kirkolta kuvien ottoon, niin ei siinä kauan mene. Lisään vielä, että meidät vihitään Porvoon pikkukirkossa (Tuomiokirkon vieressä) ja jatkopaikalle noin 300 metriä. Joten kuvauspaikat on ihan vieressä ja kuvauksen hoitaa siskoni kaveri, joka on valokuvaaja. Muutama poseerauskuva ja sit tilannekuvia.
  9. Luminella

    Pilttipurkki tuikkukuppina....

    Joo, musta ne oli jotain parin euron luokkaa. Olisko ollut 2,50. Lilat bongasin minäkin kaupasta. Ei tosin sovi meidän väreihin.
  10. Luminella

    Pilttipurkki tuikkukuppina....

    Minusta kauniita on myös venetsialyhdyt. Palaa pitkään (n.40h), on turvallisia ja edullisia. Värivaihtoehtojakin on paljon.
×
×
  • Create New...