Jump to content
Naimisiin.info

Luminella

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Luminella

  1. Me ollaan ihastuttu Kakkugallerian kakkuihin  ;D www.kakkugalleria.com

    Joku sellainen siis, mietitään otettaisko kahta erilaista  :)

    Meille tulee tuolta Mustaherukkasuklaakakku. :P reilu viikon päästä päästään maistamaan. Oon syönyt kakkugallerian kakkuja suht usein, mutta tää mustaherukkasuklaa on vielä maistamatta. Luotan, että se on loistava, kuten muutkin kakut siellä!! :) en halua pilata yllätystä maistamalla etukäteen... heh.

  2. Aika hurjia määriä ihmiset varaavat kuohuviiniä jostain syystä. Alkumaljana kun se tarjotaan, niin sen määrän pystyy laskemaan hyvin tarkasti. Yhdestä pullosta tulee seitsämälle tai jos on oikein suuret lasit käytössä niin kuudelle, mutta tyylikästä ei ole kaataa kuohuviiniä liikaa lasiin.

    Viinien määrän arvioiminen onkin vähän vaikeampaa, se kun riippuu tarjoilutavasta. Mutta jos tarjoilijat kaatavat viinin, niin silloin senkin pystyy laskemaan ihan tarkasti. (tosin korkkivikaisten varalle on hankittava vähän ylimääräisiä pulloja)

    Kahvin avec -juomat pystyy myös laskemaan aika tarkasti, kun 4cl/annos on oikea määrä. Se on sitten toinen asia, että kuinka moni ottaa konjakkia ja kuinka moni likööriä. Enää ei voi ajatella niin, että miehet ottaa konjakkia ja naiset likööriä. Varsinkin jos likööri on jotain hirveää, niin silloin useimmat ottavat konjakin.

    Vinkkinä, että monet naiset loukkaantuvat, jos heille tarjotaan "mummolikööriä" eli jotain aikansa elänyttä lakkalikööriä tai halpaa marjalikööriä, kun miehet saavat laadukkaan konjakin.

    Jos  mä olisin saanut päättää, niin tarjoaisin kahvin kanssa vai konjakkia ja ne, joille se ei maistu, olkoot ilman. Kahvi ja

    konjakki on kuitenkin mun mielestä se ainoa oikea yhdistelmä. Mutta jotain likööriä on mies päättänyt ottaa. En puutu siihen. ;) ja jos joku loukkaantuu jostain meidän tarjoiluista, niin sillä on päässä vikaa. ;D

  3. Häihin tulossa 45 aikuista ja 17 lasta. Kuinka paljon olisi hyvä määrä tarjota alkoholillista juotavaa, sekä alkoholitonta?

    Ajattelimme tarjota boolia (alko + ilman), muutaman oluen ja vähän valkoviiniä, jotta jokainen voisi valita mieluista juomaa. Ja tietysti kahviavecit päälle.

    Niin ja onko hölmöä laittaa kahdenlaista avecia tarjolle? Meinasin että varaisi myös esim. Baileysiä niille, jotka eivät konjakista välitä (mm. morsiammelle  :-[)

    Mitä määriä muiden häissä on ollut tarjolla?

    Edit: Muokkasin vähän otsikkoa ja liitän tähän ketjuun kaikki juomien määrään liittyvät keskustelut -TT- :)

    En ehkä kahvin kanssa tarjoisi kermalikööriä, mieluummin esim. lakka tms. marjalikööriä. Kermaliköörin ja kahvin yhdistelmä on ehkä turhan kermainen...

    Meille on tulossa reilu 100 vierasta ja lähes kaikki aikuisia. Juomia hankittu seuraavasti:

    50 pulloa punaviiniä + viisi 3 litran hanapakkausta

    15 pulloa valkoviiniä + kolme 3 litran hanapakkausta

    312 tölkkiä olutta

    120 tölkkiä siideriä

    120 tölkkiä lonkeroa

    sekä booliaineet.

    Kuohuviinejä eikä konjakkeja olla vielä hankittu enkä osaa arvioida määrää. Mies kun hoitaa tän puolen.

    Ollaan varmaan mitoitettu aika reilusti, mutta parempi niin. Saahan sitä jäädä. :)

  4. Meillä on 27.1.07 häät ja just oon tehnyt diilin valokuvaajan kanssa. Hän ottaa miljöökuvat ennen vihkimistä ja kuvaa juhlapaikalla niin kauan kuin on tarvis. Hintaan sisältyy myös ennakkotapaaminen, jossa käydään katsomassa kuvauspaikkoja ja tutustutaan toisiimme. Kuvien käsittely ja kilometrikorvaukset kuuluu myös pakettihintaan. Arvio koko päivän keikasta oli noin 550 e ja ei ole musta paljon. Tykkäsin myös hänen kuvistaan. Niitä voi käydä ihailemassa www.marilehtisalo.com

    :)

  5. Ehdottomasti talvihäät! Meillä nämä koittaa tammikuussa 2007. Olen jotenkin perin pohjin kyllästynyt kesähäihin ja muutenkin kummatkin meistä pitää talvesta paljon niin ajankohta oli luonnollinen valinta. Mielessäni jo pyörittelen, mitenkä juhlapaikkaa voi koristella niin sisältä kuin ulkoa (mahdollisesti maaseutulinna, jos kaikki menee sen saralta hyvin)

    Meillä on muuten sama juttu, että kumpikaan ei kuulu kirkoon. Pitää vielä sumplia vihkijä paikanpäälle (olen ymmärtänyt että se ei kaikissa tapauksissa ole niin helppoa?)  Aargh, no ei passaa sterssiä ottaa, kaikki järjestyy kuitenkin niin kuin on tarkoitettu :)

    Mekin mennään tammikuussa 2007 naimisiin!! Meille talvihäät oli ihan ehdoton valinta. Mä rakastan kynttilöitä ja talvella ne pääsevät oikeuksiinsa.  :) talvi oli muutenkin luonteva valinta, kun ei tarvitse ottaa stressiä kirkosta eikä juhlapaikasta. Molemmat varasin vasta pari kuukautta sitten ja hyvin oli tilaa. Eikä tule hääpuvussa kuuma. ;D

    Mones päivä menette? Me mennään 27.

  6. Vihkimisen jälkeen talvisessa Vanhan Porvoon maisemissa. En todellakaan halua, että mieheni näkee mut eka kertaa hääpuvussa esim. jonkun studion ovella.

    Varaan vieraille glögiä tms. ja yms. juomaa juhlapaikalle, jolloin odottaminen menee kivuttomasti. Ja jos samantien suihkastaan kirkolta kuvien ottoon, niin ei siinä kauan mene. :)

    Lisään vielä, että meidät vihitään Porvoon pikkukirkossa (Tuomiokirkon vieressä) ja jatkopaikalle noin 300 metriä. Joten kuvauspaikat on ihan vieressä ja kuvauksen hoitaa siskoni kaveri, joka on valokuvaaja. Muutama poseerauskuva ja sit tilannekuvia. :)

  7. Venetsialyhdyt on kyllä kauniita, mutta eivät minusta niin kovin edullisia. :(

    KOMPS KOMPS Daily venetsialyhdyt eivät VOI olla kovin kalliita!!

    Satuin googlettamaan ja sellaiset sattui silmään ja vieläpä teemavärin mukaisia  :-Xliloja :-X

    Joo, musta ne oli jotain parin euron luokkaa. Olisko ollut 2,50. Lilat bongasin minäkin kaupasta. Ei tosin sovi meidän väreihin.

×
×
  • Create New...