Jump to content
Naimisiin.info

reetukka

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän reetukka kaikki viestit

  1. Joku kyseli Petäjävedellä olevasta Wanhasta Koulusta. Meidän hääjuhla oli siellä heinäkuussa. Vieraita noin 90 ja mahduttiin hyvin. Sanoivat et enemmänkin olisi mahtunut mutta ei kyllä kovin hyvin mun mielestä. Siis tuo 90 oli ihan ok. Pihapiiri on tosi upea ja tanssipaikka pihassa eli jos sää suosii niin sinne vaan. Pystyttivät pihaan myös ison telttakatoksen sateen varalta. Ruoka oli todella hyvää ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Tilavuokraa ei maksettu ruokailun ajalta ollenkaan, sen jälkeen muistaakseni 25€/tunti. Lasku saatiin maksaa kahdessa erässä. Meillä kun oli (tilaan nähden) noin paljon vieraita, ei sisällä olisi pystynyt järjestämään enempää tilaa vievää ohjelmaa. Mutta perus puheet ja leikit toimi ihan hyvin. Omat juomat vietiin, oikeuksia kun tuolla ei ole. Mutta suosittelen paikkaa!
  2. Hih, samoin kävi mulle! Tai silleen kävi, että kun tuota sormusta sovitin niin yritin vielä sen jälkeen muutaman kerran kattella sormuksia, mutta kyllähän sekä minä että sulho taidettiin heti tietää että tuo on The Sormus. On se vaan niin ihana! Vielä pitää odotella viisi viikkoa ja kolme päivää ennen kuin saan sen virallisesti sormeeni!
  3. Minä sain oman Lahtiseni kotiin eilen! Ja olen aivan rakastunut siihen! Ja tietysti tuohon ihanaan sulhoon, joka sormuksen mulle osti Malli on 1903/750. Kivet on W/vs ja koko 0,50 ka. Ostettiin se Jyväskylästä Timanttiset Vehmakselta, saatiin sieltä paras tarjous Kuvassa on alimmaisena puolipyöreä kihla ja päällä tuo Lahtisen vihki. Ja sorry tuo kuvan tausta; piti heti autossa päästä räpsimään kuvia! Kyllä tuo sulho naureskeli mulle ;D
×
×
  • Create New...