Jump to content
Naimisiin.info

Superstar

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Superstar's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Heippa!! Onko kenelläkään tietoa siitä, onko mahdollista ottaa kaksoisnimi ilman väliviiva (esim. Aalto Koskinen)?? Tuttavani saivat sellaisen mutta nyt vihkimisen jälkeen minun kaksoisnimessä on väliviiva. Maistraatti ei ollut 100% varma käytännöstä ja pyysivät minua olemaan yhteydessä nimilautakuntaan. Mutta ennen sitä ajattelin kysäistä, josko joku on saanut rekisteröityä kaksoisnmien ilman väliviiva??
  2. Hei, Onko kenelläkään tiedossa mistä saisi kohtuuhinnalla buuseja n. 120 vieraalle (=3 bussia?) vuokrattua Helsingissä? Ajomatko kirkolta hääpaikalle on kovin lyhyt, joten mielestäni 600 euroa kolmesta bussista on aika paljon...Vaikkei se ajomatkan pituus tietysti hintaa yksin määrää. Mutta kuitenkin!
  3. Onko kukaan ollut ym. paikassa?? Haluaisin lähteä paikkaan jossa on lämmintä, eksoottista, joka ei ole maapallon toisella puolella ja joka ei ole "turistiloukku". Löysin Cap Verden saareet mutta en tunne ketään joka olisi sinne päin matkustellut. Olisi kiva saada vähän lisätietoa saariryhmästä: missä asua, mitä siellä voi tehdä ym. Kiitoksia eukäteen!
  4. Kuten aiemminkin tällä pastalla on todetta niin kukin omalla tavallaan... Mutta en silti ymmärrä miksi lapsi on otettava mukaan joka paikkaan. Itse en usko, että on edes hyväksi lapselle, että tämä on jatkuvasti vanhempiensa kanssa. Se että lähtee viikoksi tai pariksi häämatkalle ilman lapsia ei varmastikaan aiheuta lapselle mitään traumoja. Päinvastoin. Itse en ottaisi laspiani mukaan häihin enkä myöskään häämatkalle.
×
×
  • Create New...