Hebekka

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Hebekka

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu
  1. Ajattelimme pistää ruokailun ajaksi Norah Jonesin levyn soimaan. Siinä on sopivan tunnelmallista ja rauhallista musiikkia
  2. Ai niin! Villa Salmenranta Hietasaaressa on myös yksi vaihtoehto. Lisätietoja löytyypi osoitteesta: http://gamma.nic.fi/~villa/index.html
  3. Uutta minulla on puku ja kengät, vanhaa ja lainattua huntu (anopin entinen ja sentään valkoisena pysynyt) ja sinistä löytyy sormuksesta. Löytyisikö joltakin esim. laukku, jonka voisit lainata? Tai joku hiuksiin laitettava pieni koriste. Mikähän muuten lasketaan vanhaksi (vai onko vanha=käytetty)? Anopin huntu on 30 vuotta vanha ja eiköhän siinä ole jo tarpeeksi vuosia. Tosin en tiedä, että onko näillä uskomuksilla niin väliä nykyaikana. Kysyykö vieraat näistä jutuista morsiamelta?
  4. Tilasin oman sormukseni Tuovisen Petriltä Kultaisesta Kuusta (postiaukiolla). Sieltä löysin itseäni eniten miellyttävät ideat. Palvelu oli erinomaista ja virkistävän rehellistä. Pidin myös Kulta-Albeltin palvelusta. Minua vain jäi arveluttamaan se, että halusin aluksi upottaa sulhon sormuksen sisään sinisafiirin piiloon ja sain Albertista siitä tarjouksen. Tuovinen kuitenkin heti huomautti, kun esitin ideani hänelle, että kun kivelle ei tehdä läpireikää ja se upotetaan sisäpuolelle, se ennemmin tai myöhemmin plopsahtaa lian kertymisen takia irti. Luovuin siis ideasta. Tuovinen on tutkinut paljon eri jalokiviä (tietää paljon värillisistä kivistä) ja sain kattavan esitelmän eri kivilajeille tunnusomaisista piirteistä, kiderakenteista ym. ym. Ferdinantissa on nuori ja idearikas kultaseppä.
  5. Oulunsuun Pirtti on häiden viettopaikkana aika kätevä. Naulakoita on riittävästi, pitopöydän saa kätevästi erilliseen huoneeseen, jossa on myös tiski esim. boolitarjoilulle. Noutopöydästä saa haettua ruoan helposti ohjaamalla jonon kiertämään eteishallin kautta. Miinusta paikassa on ehkä tilan "hallimaisuus", joka vaatii aika paljon panostamista somistamiseen, että tilasta saa viihtyisän. Niissä juhlissa joissa kävin, liinat olivat valkoiset ja koristelu rajoittui lähinnä pöytäkukkiin ja aika kalsealta vaikutti, vaikka seinät ja ikkunat ovat kauniit. Näppärälle ihmiselle asia ei kuitenkaan varmaan ole ongelma Kävin katsomassa juhlia varten myös Arttelisalia. Tilaan mahtuu 130 ihmistä ruokailemaan. Odotin paikalta aika paljon, sillä ulkoapäin rakennus ja sen ympäristö näyttivät aika ihanalta ja romanttiselta. Sisältä paikka oli minulle pettymys, sillä seinän vierustoilla olevat palvelutiskit jäivät näkyviin aika rumasti, vaikka tiskien verhot vedettiin kiinni. Salin pääty oli tehty tiilestä ???, jossa oli (oma mielipiteeni) aika karsea ryijy. Yllättävän kolkko tila siis, sillä olin odottanut idyllistä puutaloromantiikkaa. Tuolien pehmusteet olivat tummansinisiä, joissa vihertäviä pikku kuvioita. Ne eivät olisi sopineet suunnittelemiimme väreihin. Plussaa olisi ollut se, että taloon rakennetaan kesään mennessä katettu terassi ja pihan huvimaja olisi myös ollut käytössä (kiva paikka vaikka kuvien ottamiseen). Vuokra ei ollut paha, mutta ruoan hinta suht korkea, vaikka paikka onkin opintokäytössä. Alkoholijuomien hinnat olivat myös aika korkeat. Jos ruokailevia vieraita tulee max. n. 40, kannattaa käydä katsomassa Toppilan Pukseria. Itse en ole paikalla käynyt, mutta soitin sinne ja aika hyvältä kuulosti. Meidän vieraat eivät kuitenkaan olisi mahtuneet sinne :-/ Vuokra oli vähän päälle 200 euroa talosta, jossa on käytössä myös takkahuone ja sauna. Sinne olisi saanut viedä oman pitopalvelun ja juomat. Pukserissa on puutalopihapiiri, joten sellaisesta pitävien kannattaa käydä katsomassa. (paikka on muistaakseni jossain Satamatiellä) Varasin juhlapaikaksemme Raatin NMKY:n. Paikka on aika ruma ulkoapäin , mutta ihan mukava sisältä. Paikan voi varata sunnuntai-ilta klo 24 asti, joten siivous ei aiheuta niin suurta ahdistusta Rakennuksessa on myös pyörätuolihissi, joten liikuntarajoitteiset pääsevät myös juhlimaan.