Nindy

Rouva
 • Content count

  235
 • Joined

 • Last visited

About Nindy

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinkinen
 1. From the album Sekal

  © &copyNaimisiin.info

 2. From the album Sekal

  © Nindy

 3. From the album Sekal

  © &copy Nindy

 4. From the album Sekal

  © &copy Nindy

 5. Mitä ainetta nuo on?
 6. Minulla homma eteni niin, että surffasin yli puoli vuotta netissä katselemassa. Lopulta päädyin juuri sellaiseen pukuun, joka alun alkaenkin oli mielestäni ollut juuri se oikea. Puku tuntuu tyyliltään olevan juuri mun juttu, aivan ihana. Mulla on aika perusvartalo, joten valinta oli melko helppoa ilman sovittelua.
 7. Hyvinistuva puku tekee ihmeitä samoin paita, ehdottomasti pitää olla oikean kokoiset myös. Liian pieni koko korostaa henkilön kokoa ja liian suuri näyttää usein säälittävästi lainavaattelta. Tumma ja yhtenäinen väritys tunnetusti "hoikentaa ja pidentää". Pitkät linjat myös tukevat tätä vaikutelmaa ja vaakalinjat rikkovat. Minusta myös tukka vaikuttaa siihen, miten pitkältä vaikuttaa. Samoin kaula (eli ei liian korkeaa jalkaosaa kaulukseen, paita valittava huolella). Housuissa käänteet lyhentää jalkaa, jos ne erottuu. Housujen linjan kannattaa olla suorahko ja hieman väljä, niin se kätkee mahdollisia muotoja ja luo osaltaa pidentävää linjaa. Viimeisenä silauksena katseen kiinnittäviä asioita sinne, minne katsetta halutaan ohjata. Esimerkiksi kasvot, rintakukka tai morsian.
 8. http://www.elizabethannedesigns.com/blog/wp-content/uploads/2008/08/jan-reeder-montage.jpg I RED
 9. Kysyn tätä uudelleen, koska nuo tähänastiset ehdotukset eivät oikeen kolahtanu... Vaaleanpunainen ei ole oikeen minun väri ja muutenkin haluaisin mielummin modernin ja erilaisen, kuin tuollaisen ihan normin ruusuista kootun kimpun. Esimerkiksi Satuhäiden viime jaksossa Nooralla oli todella UPEA kimppu! Mutta ei taida värinsä ja kokonsa puolesta sopia oikeen mun pukuun. Värivaihtoehtoja kukkiin ovat valkoinen, ruskea ja tumma punainen, tai ihan mikä vaan kunhan ei vaaleanpunainen eikä sininen! Murattia tulee pöytäkoristeisiin, niin sitä voisi olla myös minun kimpussa. Tässä mitä minulle tuli mieleen puvustasi. Kun puku on ylväs, voisi siihen yhdistää herkän kipun: Toisaalta sopisi myös elegantti kimppu, jossa vaikka joitain koristeita: Onko liian tavallisia?
 10. Kiitos hirveästi ideoista ja palautteesta Ella, Tiitu75, Limona, Shiraz ja Serene. Katselen läpi nuo linkit. Tästä on hyvä jatkaa.
 11. Verhoja, kangaskerroksia pöytiin jne. Vanhoja esineitä koristeeksi tilaan esimerkiksi tynnyri, kynttilänjalkoja, helmiä ja muita koruja, maalauksia, viuhkoja, rasioita ja muita aarteita... Puuta, luonnonmateriaaleja. Värit luonnollisia murrettuja tai taitettuja. Valot hämyisät ja kellertäväsävyiset. Soihtuja ulos näyttäviin astioihin. Kynttilöitä vaikkapa kynttilänjaloissa tai roikkuvissa lyhdyissä. Kukkia ja hedelmiä. Asuissa vanhaa henkeä jollain tapaa, samoin morsiamen koruissa ja kampauksessa. http://a4.vox.com/6a00d4142d48de3c7f00fae8dbd684000b-320pi http://s7.dsi.go.com/is/image/DisneyShoppi...#036;full$ Kuvat ja kutsut jne paperilla olevat asiat vanhaa tyyliä.