Jump to content
Naimisiin.info

Lilja80

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lilja80's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Saknar en dikt eller vers som har nåt att göra med kärlek och havet... Skulle vilja ha en sådan på pärmen av inbjudningskortet!
  2. Lilja80

    Porvoo

    Meillä ei ole vihkiminen kirkossa, se on Tanssisaaressa. Hyvä kun saitte muutettua tuon päivän Diana sillä Tanssisaari on tosi varattu. Me kun ruvettiin varaamaan sitä elokuussa, niin oli vain yksi lauantai jäljellä. Sitten tuli yksi peruutus ja saatiin 18.8. Se ensimmäinen päivä olisi ollut kesäkuun alussa, mutta mietimme että sää voi olla silloin huono niin halusimme vaihtaa. Porvoosta on muuten tosi vaikea löytää bändejä. Mä olen nyt varannut Niinikimin kautta yhden. Kampauksen teetän luottokampaajallani, meikistä ei ole vielä tietoa.
  3. Lilja80

    Porvoo

    Heippa Diana! Meilläkin on juhla Tanssisaaressa! 18.8 on meidän päivä. Meitä ensin epäilytti että onko tila liian iso n. 100 hengelle, mutta ei kai se ole. Sain muuten papin tietoon, saimma rippipappimme. Ruotsinkielisessä seurakunnassa on paljon parempi palvelu kuin suomenkielisessä. Jos olisimme ottaneet suomenkielisestä seurakunnasta papin niin sen olisi saanut tietää vasta huhtikuussa. Onko teillä Diana joku bändi?
  4. Lilja80

    Porvoo

    Todellakin, on kyllä aika hiljaista. Mä en ole edes soittanut seurakuntaan ja kysellyt. Mua kiinnostais kuulla bändeistä kokemuksia, mutta täällä ei oikein taida olla muita Porvoolaisia?
  5. Lilja80

    Porvoo

    Mitä bändejä teillä Porvoolaiset on ollut soittamassa tai tulossa soittamaan? Onko ihan paikallisia vai muualta. Suosituksia ja kehuja otetaan mieluusti vastaan!
  6. Lilja80

    Porvoo

    Hei Heidig! Miten voi olla mahdollista, että saitte jo tietoonne papinkin? Minä varasin pari viikkoa sitten kirkon ja silloin sanottiin, että ensi kesälle ei ole mitään tietoa papeista vielä. :-? Ja eikös se Tapani Mäki-Panula ole jäämässä eläkkeelle, hänet mekin haluttaisiin jos vain saisi.
  7. Lilja80

    Porvoo

    Terve! Riikka, voisitko selventää tuota viestiäsei. Itse olemme myös miettineet vihkimistä Porvoossa paikan päällä, mutta emme ole päätöksiä asian suhteen tehneet. Minä päivänä teillä on vihikiminen? Vihkiikö pappi teidät juhlapaikalla, vai pitääkö teidän mennä maistraattiin ensin?
  8. Lilja80

    Porvoo

    Eipäs puoteta ei. Löytyisköhän keltään kuvia siitä Emäsalon Midgårdista? Olisi mukava nähdä sisäkuvia, kun en ehdi käymään siellä ainakaan pariin viikkoon. Taidettiin pudottaa Tanssisaari pois. Oli ehkä vähän liian iso ja tyyris sitten kuitenkin. Todella hieno kuitenkin.
  9. Lilja80

    Porvoo

    Bride to be ja Tuuls22: Mistä teillä oli/on pitopalvelu? Oliko hyvä ja minkä hintainen?
  10. Lilja80

    Porvoo

    Olisiko kellää vinkkejä merellisistä juhlapaikoista Porvoon läheisyydessä? Etäisyys kirkoltakaan ei haittaa, kun meitä ei vihitä siellä vaan juhlapaikalla.
  11. Lilja80

    Porvoo

    Roos, kiitos vastauksestasi! Pitää varmaan käydä tsekkaamassa jossain vaiheessa. Onko siellä sellaista esim nurmikkoaluetta tai vastaavaa missä voisi pitää itse vihkimisen, me kun emme mene kirkkoon. Onhan tuo Tanssisaari aika tyyris, mutta se sisältää sentään siivouksen, keittiön käytön, astiastot, ihan kaiken oikeastaan. Paitsi pitopalvelun. Ja siellä saa olla niin myöhään kun haluaa. Ja kun meillä olisi se vihkiminen siellä paikan päällä niin ei se hinta sitten tunnukaan niin kovalta. Mietityttää vain kesäkuun säät, kun kesäkuussa oli ainoa vapaa viikonloppu...
  12. Lilja80

    Porvoo

    Kokeilen nyt täältä, kun ei muualta ole oikein vastauksia tullut. Onko kellään kokemuksia Tanssisaaresta tai Kråkön Sjötorpista hääpaikkana? Haluaisimme pitää häät meren äärellä mutta ei oiken löydy paikkoja. Olisiko ehdotuksia? Vieraita tulee varmaan yli sata. Vihkiminen tapahtuisi paikan päällä, ei kirkossa.
  13. Ihan kiva paikka pienemmälle porukalle. Noin 50 henkeä mahtuu juhlimaan hyvin. Ainoa miinuspuoli on että ainakin vuosi sitten piti olla viimeistään 24.00 ulkona.
×
×
  • Create New...