Jump to content
Naimisiin.info

mariska

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

mariska's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Koulun puolesta on ollut joskus jotain juttuja tuolla paikassa...mielestäni se on Soukanjoen leirikeskus tai joku vastaava. Ihan kivat tilat muistaakseni...mutta mitenköhän seurakunnan tiloissa saa tanssia, juoda boolia, tms...
  2. mariska

    Etelä-Pohjanmaa

    ;D Minä myös!!! Ajattelin kyllä perustaa oman Kurikka-ketjun :...
  3. Meillä tällä tavalla: Perunat Valkosipuliperunat Kokonaisena paistettu porsaan ulkofilee Kanttarellikastike Makaronilaatikko Kasvisgratiini Kahta erilaista silliä (YÖK!) Kylmäsavulohta Kreikkalainen salaatti, Cesar-salaatti, Peruna-kalkkunasalaati ja Punakaal-mustaherukkasalaatti Leivät, levitteet ja juomat Täytskäriä, kotijuustoa ja kerrospikkuleipiä Iltapala: Ed. mainittuja 4 salaattia, leivät, juusto- ja kinkkusiivuja Karjalanpiirakat ja munavoi Tää kaikki alle 20 egee/nuppi..tarkasti ottaen ruuat aikuisilta 16.80, 7-12 vuotiaat puoleen hintaan ja alle seiskat ilman. Iltapala 3 esko/pää.
  4. Meille tulee Jannen ja Maijan häävalssi. On tosi ihana! Toisena vaihtoehtona olis A.Aallon rytmiorkesterin Morsiuspari...ehkä se sit sois toisena valssina...enpä t iedä vielä.... ???
  5. Hei toi tuikkujuttu vaikutti tosi hyvältä! Esmes joku tuoksuva tuikku olis tosi hyvä!
  6. mariska

    Kihlajaiset?

    Me kihlauduttiin kesällä 2001 lomamatkalla Santorinilla Ensin pari päivää pidettiin omana tietona ja sit tekstareilla lähimmille ilmoitettiin, ennen Suomeen paluuta. Ei välttämättä oltais haluttu kihlajaisia ollenkaan, mutta homma vähä riistäytyi käsistä. Vanhemmat halus ainoolle tyttärelleen kunon kihlajaiset. Kihlajaiset oli minun vanhempien luona, tarjoiluna kahvia, kakkua ja boolia. Lehdessä kutsuttiin j an. sata henkeä kävi. Toisaalta rasittavaa, mutta kivat muistot jäi kuitenkin!
×
×
  • Create New...