Jump to content
Naimisiin.info

annes

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    oulu

annes's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Saisitko/kehtaisitko kysellä niitä syöttötuoleja esim. tutuilta/sukulaisilta lainaksi? Jos minulla tulee tuommonen ongelma vastaan, aion kyllä kysellä lainaksi.
  2. Nyt sain vastausta tuolta Tervatoppilan kartanolta ja vuokra on jatsivintin osalta 100 e + 10 e/henkilö. Lapset 6-12 v. 5 e/henk. ja alle 6 v. lapset veloituksetta. Ja tähän kuuluu siis juhlatila kalusteineen, astiat, pöytäliinat, servetit, kynttilät ja siivous. Keittiöstä joutuu maksamaan erikseen 117 e/vrk. Ja tuolla hinnalla tilan saa vuokrattua klo 24 saakka ja tämän jälkeen klo 02:een asti lisätunti 80e/tunti. Eli mikäli oikein ymmärrän, niin tilaa saa käyttää vain klo 02 asti. Ja huom. astioiden tiskaus ei kuulu hintaan eli sen tekee joko asiakas tai pitopalvelu. Paikka vaikuttaa kyllä houkuttelevalta, mutta vähän pitää laskeskella budjettia, että mikä tila olisi meille järkevä. Ja luulenpa että kun ollaan aika biletysihmisiä niin varmaan haluttais olla paikassa myöhempään kuin tuohon klo 02:een. Nolo ajaa kaverit kotiin hyvistä bileistä kesken kaiken!! Mutta pitää miettiä. Jos mulla jäi joku asia kertomatta tilaan liittyen niin kysäiskää.
  3. Joo luin tuosta aiemmin että vain jatsivinttiä vuokrataan Tervatoppilan kartanosta. Vielä en ole saanut vastauksia kysymyksiini, mutta voin niitä sitten laittaa tännekin kun saan infoa. Harmillista kun Oulun alueella ei oikein ole mitään hyvää paikkaa vähän isommalle hääporukalle (ehkä noin 120-130 vierasta). Ja haluan ehdottomasti että kaikki vieraat ovat samassa tilassa juhlan ajan!! Oon ollut useissa häissä, joissa porukka on jaettu pieniin huoneisiin ja pahimmassa tapauksessa istuu itse joittenkin kans, joita ei yhtään tunne. Ei oo kivaa semmonen.
  4. Aloitanpa kommentoimalla tänne kun Oulusta olen. Tämän viestiketjun olen kahlannut lähes kokonaan läpi, koska tällä hetkellä juhlapaikan varaus kiinnostaa. Olemme mahdollisesti menossa naimisiin kesällä 2008. Vaikka paljon on viestejä, niin siltikään en oikein saanut hyvää käsitystä siitä, mikä juhlapaikka sopisi meidän tarpeisiimme parhaiten. Mutta onpa tässä aikaa tutustua ja pähkäillä. Vaikuttaa vaan siltä, että varauksen kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä! Tervatoppilan kartanoon lähetin alustavaa kyselyä tilasta. Toivottavasti saan vastauksia kysymyksiini.
×
×
  • Create New...