Jump to content
Naimisiin.info

mamselli78

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mamselli78's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillekään ei tule bändiä. Vieraita on noin 70, joista suurimmalle osalle menee paremmin suomi-pop kuin humppa. Lisäksi ruokailun jälkeen on aikaa vain 3-4 tuntia, missä pitäisi ehtiä leikkiä, kuunnella puheita, tanssia häävalssi jne. Tuntuu turhalta tilata bändi ja maksaa itsensä kipeäksi kun lempibiisit saa helpoimmin stereoista. Mietittiin että ladataan kaikki biisit iPodille, joka soittaa vaikka 12h putkeen ;D Ei olla vielä tsekattu saako juhlapaikan stereoihin iPodin kytkettyä; ellei niin sit mennään cd:illä.
  2. Me nyt sit kuitenkin varattiin alustavasti Pellava häihimme 31.3.07 Varauksen voi perua maksutta vielä 60 pv ennen tilaisuutta. Katsotaan nyt miten paljon budjetti venyy, että onko varaa syöttää & juottaa kaikki vieraat Pellavassa :-?
  3. Ravintola Pellavasta tulin kertomaan, pyysin sieltä tarjouksen 70 hengen häistä. Vastasivat tosi nopeasti, alle tunnissa Varsinaista tilavuokraa siellä ei peritä, menut maksavat n. 30 e / hlö. Tuo summa vielä menisi, mutta ruokaviineistä, alkumaljasta, konjakista sekä boolista tulee äkkiä samanlainen summa Kuivia häitä taas emme halua järjestää. Nyt on mietinnässä pelkkä kahvitus kirkon jälkeen, jonkä jälkeen jatkot "nuorisolle". Osaisitteko suositella kivaa saunatilaa tms. n. 30 hengelle Tampereen seudulta? Sinne pitäisi saada viedä omat ruuat+juomat ja juhlat voisivat mielellään jatkua aamuun saakka
  4. Baquette: mekin taidamme päätyä sukulaiskahvitukseen, jonka jälkeen illalla juhlat kavereille. Alunperin ajattelimme ruokahäitä, mutta totesimme että tulee järkyttävän kalliiksi vaikka vieraita on "vain" 70 Mietityttää vain että missä nuo kahvit järjestäisi, ettei tilavuokraan menisi paljon rahaa. Tilahan tarvittaisiin vain muutamaksi tunniksi. Kaveribileet järjestetään ehkä jossain saunalla missä voi olla vaikka aamuun asti Pikkuinen Takkuinen: mielestäni nyyttärihäät ei ole yhtään tökeröt. Varmasti kaikki kaverit ymmärtävät, että viinojen tarjoaminen maksaa hulluna eikä sellaiseen voi hääparia velvoittaa. Omassa ystäväpiirissä juhlia vietetään usein OPM (omat pullot mukaan ) jos vieraita on useampia.
  5. Olisiko Fredrikalla tai muilla kuvia Pellavan sisätiloista? En onnistunut googlettamalla löytämään. Pellavan hinta ei tosiaan kuulosta pahalta jos sillä saa sekä tilan että juomat+ruuat. Meidät vihitään 31.3.2007 Ylöjärvellä ja haussa on juhlapaikka n. 70 hengelle Tampereen lähistöltä.
×
×
  • Create New...