Jump to content
Naimisiin.info

littlest

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Keski-Suomi

littlest's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vaikuttaa siltä, että meidän häissä kimppu koostetaan myös ruusuista, jotka juhlien loppuvaiheessa irrotetaan ja jaetaan naisvieraiden kesken. Ruusut sopivat muutenkin tyyliin. Täytyy vielä harkita, jos keksittäis miesvieraille joku samantyyppinen juttu...? Sukupuolten välistä tasa-arvoa, nääs;)
  2. www.kiviopas.fi sanoo sekä kullasta että hopeasta tismalleen samaa: Kovuus: 2,5 - 3, pehmeä, helposti naarmuuntuva Se, että kummasta materiaalista valmistettu sormus kestää käyttöä paremmin riippuu siis aivan muista tekijöistä kuin kullasta ja hopeasta. Tärkein tekijä on muiden seoksessa käytettyjen aineiden laatu ja määrä, mitä enemmän jaloa ainetta, sitä pehmeämpi ja siis heppoisempi. Minä haluan hopeasormukset, se on kaunein materiaali jonka tiedän. Ja vieläpä uhkarohkeasti haluan kapean, vain pari milliä leveän sormuksen enkä mitään jumbopullukkaa. Ja timantteja ei. Kaikki korut kuluvat, sellaista elämä on. Tarvittaessa sitten uusitaan. Ne hopeakorut joita omistan (vanhatkin), ovat kaikki erinomaisessa kunnossa, joten hopean ostaminen ei pelota. Vielä kun löytyisi sopiva liike! Netistä olemme tähän mennessä katselleet, mutta mukavampi olisi mennä ihan liikkeeseen sovittelemaan.
  3. littlest

    Lestadiolais häät. Apua!

    Meikkaamista pidetään uskonnollisissa piireissä sopimattomana siksi, että se on jumalan luomuksen "parantelua" tai "vääristelyä" tai yleensä ottaen siihen sekaatumista. Ajatellaan, että ihmisen olisi syytä näyttää siltä millainen todella on. Myös seksuaalisuus on yksi syy ulkoasujuttuihin, ei saa laittaa itseänsä himottavan näköiseksi, mitä se nyt sitten kenenkäkin mielestä on. Meikkaaminen on yleensä ottaen uskonnollisissa piireissä maallista turhuutta, joka suotta kiinnittää ihmisen peilin eteen itseään tuijottamaan, kun pitäisi keskittyä jumalaan. Itse olen kaikkea muuta kuin uskonnollinen, ja todellakin meikkaan, mutta lapsuudenkodissa nämä asiat on tullut opittua vanhempieni vakaumuksen vuoksi.
  4. Mitäs me tehtäisi? Meidän suvut on yliuskovaisia, joten kimpun heitto nyt vielä saattaisi mennäkin, mutta mitään sukkanauhan kaivamista hampailla morsion hameen alta ei vo kuvitellakaan! En itsekään ole niin innostunut nostelemaan helmojani satapäisen yleisön edessä, sen verran estynyt olen kenties juuri kasvatuksesta johtuen. Heitetäänkö huntu? Kenkä? Vai unohdetaanko koko juttu... Hameen alta ei kuitenkaan voi ottaa yhtään mitään, eikä varsinkaan mitään alusvaatteita.
  5. Rakkautta on tuuli Rakkautta on vesi Rakkautta on lämmin sydämesi Rakkautta on ranta Rakkautta on meri Rakkautta on liiton yhteinen veri Rakkautta on aurinko Rakkautta on kuu Rakkautta on hymyssä oleva suu En tiedä tekijää, mutta tämä on kirjoitettu äitini vieraskirjaan joskus seitsemänkymmentäluvulla.
  6. Meille ei tule alkoholia. Jos joku omiaan juo, niin ei haittaa. Emme juo kumpikaan itse, ja suvussakin sellaisia on aika vähän joita juominen kiinnostaa. Ja tiedän heidät tuntien, että hekin voivat hienosti olla selvin päin yhden lauantaipäivän, vaikka joillekin kenties maistuisikin.
  7. Nefertyn kanssa tismalleen samat kuviot. Oli koruton, mutta kaunis ja lämmin tilaisuus. Vihkihuone oli miellyttävä sisustukseltaan, kynttilät paloivat ja tunnelma oli rauhallinen. Jäi tosi hyvät muistot.
×
×
  • Create New...