Rayna

Rouva
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Rayna

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Imatra
 1. Vastasin: Halaan ja kiitän! Ostan lahjakortin johonkin hemmotteluhoitoon Ostan pullon tai menemme yhdessä syömään Kaksi ekaa sai jo häissä, tuo viimeinen kohta toteutettiin niin, että pidettiin häitten jälkeen avustajille (kaasolle, bestmaneille ja kuskille) pippalot, joissa tarjottiin kaikki juomat ja ruuat.
 2. Ystävämme teki meille aivan upean Simpsons-koristeen hääkakkua komistamaan. (Mieheni on hillitön Simpsons-fani, joten mikäs meille sen paremmin ois sattunu! ) Kyllä jotkut on taitavia käsistään, iteltä ois kyllä jääny tekemättä!
 3. Tämä on myös miun näkemys asiasta, lihavoin vielä tuon kohdan, jossa on mielestäni asian ydin. Ja se on tietenkin jokaisen parin itse määriteltävä, mikä heidän suhteessaan on kunnioittavaa ja mikä epäkunnioittavaa käytöstä toista kohtaan. Meidän suhteessa strippibaariin meno olisi epäkunnioittavaa käytöstä, mutta aivan yhtä paha olisi se, jos jompikumpi alkaisi toista määräilemään. Parisuhteessa kummankaan ei pitäisi haluta tehdä mitään, mikä pahoittaa toisen mielen. (Tiedän, ei se vaan aina valitettavasti mene niin.)
 4. Meillä oli kaksi sydäntä, joissa luki "Olen sinun".
 5. Hymyilin kuin mikäkin kuningatar!
 6. Saatiin viettää seuraava päiväkin mökillä, joka oli varattu meille hääyötä varten. Nukuttiin myöhään, syötiin aamupalaa, juotiin kuohuviiniä laiturilla auringossa, rakasteltiin, saunottiin, nautittiin toistemme seurasta ja muisteltiin ihanaa hääpäiväämme. Täydellistä. Illalla vanhempani hakivat meidät mökiltä, ja mentiin heille syömään ylijääneitä hääruokia ja katsomaan ensimmäisiä hääkuvia. Hääpäivän ohella myös ensimmäisestä päivästä aviopuolisoina jäi ihanat muistot!
 7. Nukuin kaason luona todella huonosti, koska oli papiljotit päässä ja päänahkaan koski joka asennossa!! > Ehkä 1-2 tuntia torkuin yhteensä. Mutta siitä huolimatta jaksoin hyvin koko ihanan hääpäivän!!
 8. Sveitsiin, Zürichiin lähetään 17.9. Miehen täti perheineen asuu siellä, ja koska eivät päässeet meidän häihin, niin lupasivat maksaa meille lennot, jos mennään heille. Eihän tuollaisesta tarjouksesta VOI kieltäytyä! Ajateltiin kyllä tehdä siitä parin päivän reissu Milanoon, junamatka kestää vain kolme tuntia. Näkeepähän sitten vähän Italiaakin, eikä tarvii koko häämatkaa toisten nurkissa pyöriä!
 9. Kyllä, juurikin sillä perusteella valitsimme tavallisen mustan puvun. (Eikä miun hevimies olis varmaan muunlaista päällensä laittanutkaan, kun ei saanut Axl Rose -tyyppistä vaatetusta November Rain -videosta.) Mustan puvun alle musta paita ja musta solmio. Ainoa väripilkku onkin sitten viehe (valkoinen orkidea). Oiiiih, en malta oottaa!!
 10. Mie sain kaikki kankaat (morsiussatiinia) satasella.
 11. Miun puvussa on vetoketju sivusaumassa ja koristenyöritys takana.
 12. Soitin äsken tuonne Marsipaanipuotiin, niin sieltä sanottiin, etteivät saa noita tunnettuja hahmoja valmistaa ilman lupaa (tekijänoikeuslailla suojattuja). Voi kökkö. Hintakin olis kyllä ollu aika mojova: 70-100€ koristeesta riippuen!! Huiiiiii!!
 13. Ammattilainen tekee, mutta on onneksi hyvä ystäväni, joten tekee taatusti miun tyylisen meikin! Ja tietysti koemeikissä käyn ennen varsinaista. Yhen kerran ollaan jo baariin lähtiessä vähän "epävirallisesti" testattu ja tykkäsin!
 14. Taisin pyytää heti samana iltana, kun minuu oli kosittu! Hirmunen hätähousu... : Silloin häihin oli vielä vuosi ja kahdeksan kuukautta!
 15. Ainoa peruste on, että kaasoni on paras ystäväni, jonka olen tuntenut hänen syntymästään saakka (eli 24 vuotta).