SoileKoo

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä SoileKoo

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.geocities.com/hiirenhakkaaja/haat/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere
  1. Minä ajattelin laulaa sulholleni the Carpenter'sin biisin Close to You, eikä kukaan muu tiedä kuin seremoniamestari ja kaaso. Biisi on meille henkilökohtaisesti läheinen. Alan kyllä ihan varmana itkemään, joten tausta soittoa ei ole. Hieman jänskättää: häät ovat noin parin viikon kuluttua... Suosittelen kaikkia laulutaitoisia (ja miksei taidottomiakin ;D ) laulamaan!
  2. Mietimme sulhon kanssa kaikenlaisia vaihtoehtoja ja yksi niistä on, että tanssimme häätanssina Pate Mustajärven ja Sakari Kuosmasen "Sydän syrjällään". Ei kenelläkään olisi sattumoisin tiedossa sanoja ko. biisiin?
  3. Kiitos tiedoista Elli-05, Tartsani ja Mammeli. Kävimme katsomassa Tapiolaan sulhon kanssa, eikä se nyt mikään ruusu ole. Mutta ihan jees, varsinkin pienellä puunauksella (täytyy valmentautua siihen 7h siivoukseen varmuuden vuoksi). Varattiin se alustavasti, ja maksaa kuulemma 550€ pe-su. Hinta heilahtelee... Oli muuten todella ikävä se alakerran vessa, meidän häissä kun tulee oleen noita sisarusten lapsia pilvin pimein. Pelkäämme, että juoksevat rappusissa ja lyövät päänsä... Ja keittiö oli... hmmm.... mielenkiintoinen elämys. :-/ Aivan ihana se paikkaa hoitava nainen, todella mukava rouva! Toivottavasti hän ei ole ainut paikan plussa. Mutta etsimme vielä lisää, ei voi tuudittautua onneen vielä.
  4. Hei! Olen menossa vihille syyskuussa 2007 ja paikkaa kovasti etsiskelen 120 hengelle. Tietääkö kukaan, millainen on Lamminpään osuuskuntatalo tai Tapiola (Uudenkylän työväentalo)? Ja vinkiksi jollekin, jolla on alle 100 hengen häät (jos kukaan ei ole vielä maininut): Juhla- ja pitopalvelu Kalevan Kilta. Webissä: http://soonyritys.net/kalevankilta/ . Itse en ole juhlinut, mutta kävin katsomassa ja tykkäsin. Ikävä vaan oli hieman liian pieni mulle.