Jump to content
Naimisiin.info

sipe81

Rouva
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Veteli

sipe81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla oli melko pitkä laahus mutta hyvin sen kanssa tuli toimeen, kevyttä kangasta kun oli. Kirkossa ja onnitteluita vastaanottaessa laahus oli maassa, muuten pidin sitä pikkulenkistä sormellani ylhäällä. Mielestäni laahuksellinen hääpuku on näyttävän näköinen, joten suosittelen muillekin!
  2. Olimme 10 tuntia koristelemassa ja laittamassa muutenkin kuntoon juhlapaikkaa. Illalla vielä palaveria kaason ja bestmanin kanssa ja sitten väsyneenä nukkumaan, uni tuli yllättävän hyvin, vaikka seuraavaa päivää miettiessä hymyilytti
  3. sipe81

    Santorini

    Me tulimme toissapäivänä kahden vkon häämatkalta Santorinilta. Suosittelen lämpimästi; näkemisen arvoinen paikka!! Tosin kahdeksi vkoksi ei oikein tahtonut riittää tekemistä, loppuajasta olimme jo hieman turhautuneita, toisistammekin olimme jo ehtineet nauttia tarpeeksi, mutta toisaalta on ainakin erittäin levännyt olo Oli tarkoitus, että olisimme käyneet Ateenassa muutaman päivän, mutta eihän sinne uskaltanut lähteä tulipalojen vuoksi. Majoituksemme oli Kamarin kylässä, Aegean Plaza-hotellissa. Hotelli oli siisti, aika uusi, ystävällinen henkilökunta. Ainut asia, mikä jäi vaivaamaan, oli että epäilemme siivoojaan varastaneen mp3-soittimemme, koska emme löytäneet sitä mistään siellä eikä kotonakaan matkatavaroita purkaessa Hotellin allas oli sopivan iso, suurimmassa osassa muita hotelleita näytti olevan melko pieni. Majoituksemme hintaan kuului amerikkalainen aamiainen (pekonia, ranskalaisia ym. rasvaista), jota ei tahtonut aamusta saada alas kurkusta, rasvaisuuteen loppuajasta jo kyllästyikin, joten miettikää otatteko aamupalaa ollenkaan vaan massu alkaa kurnia ekan kerran, haette kaupasta patonkia yms, jotka olivat erittäin hyviä, tuoreita ja useimmissa rannan kaupoissa. Suosittelen, että otatte majoituksen juuri tuolta Kamarista, se on sopivan rauhallinen paikka ja ranta lähellä. Kahdessa vkossa ehdimme koluta saaren läpikotaisin (onhan se vaan 25 km pitkäkin) ja totesimme, että Fira tai Oia olisi ollut liian meluinen majapaikaksi. Niissä oli mukava käydä muutamana päivänä ja palata sitten takaisin Kamariin. Järjestetyille retkille kannattaa ehdottamasti mennä, niistä saa paljon enemmän irti kuin itse seikkaillen. Me kiersimme mm. retkillä viinitilalla, kiipesimme 500 m. korkean vuoren huipulle, josta oli mahtavat näköalat, uimme kuumissa lähteissä, katsoimme mereltä purjeveneestä maailman kuulua auringonlaskua jne. Kysele lisää, jos haluat tarkempia tietoja! Kehuttavaa Santorinista kyllä löytyy mutta en viitsi enkä jaksa tähän kaikkea kirjoittaa
  4. sipe81

    Tuikkukippojen koristelu

    Mekin laitamme tuikkukippojen pohjalle hopeista kynttilähiekkaa.
  5. sipe81

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Minun sulhastani meidän tulevassa juhlassa kiinnostaa lähinnä: -hääauto -ruoka+tarjoilu yleensä -nestemäiset päihdykkeet -musa - ja kylläpä tuo pikkuhiljaa häiden lähestyessä on alkanut kiinnostumaan yhä enemmän juhlan kokonaisuudestakin
  6. sipe81

    Alkukeittoideoita?

    kiitoksia ideoistanne! goottimorsin; hyviä vinkkejä, mutta mietin, että jos ei joku vieraista tykkää kalasta tai sienistä tai on allerginen kalalle, niin niitä ei voi tarjota. Sen keiton varmaan pitäis olla joku suht neutraali...
  7. Nyt kaivattaisiin alkukeittoideioita häihimme. Se kannattaisi varmaankin olla sellainen suht neutraali, josta kaikki pitävät. Mitä teillä muilla on ollut tai mitä olette suunnitelleet? Reseptejäkin saa antaa Tuleeko kovin monelle ylipäätänsä alkukeittoa häihin? Alkukeitto häissä taitaa olla aika moderni idea ja siksi haluammekin sen juuri omiin häihimme. Itse olemme törmänneet siihen vasta ihan viime vuosina tuttavien häissä.
  8. sipe81

    Kaitaliinat

    Meillä on teemaväreinä valkoinen-hopea-sininen. Tulee valkoiset pöytäliinat ja niiden päälle olen suunnitellut teetettävän tummansinisiä kaitaliinoja. Mietin, kuinka leveitä kaitaliinojen pitäisi olla, etteivät pöydät näytä suomen lipuilta? Pöydät ovat 220cm pitkiä ja päistä ajattelin jättää näkyviin valkoista pöytäliinaa noin 20 cm, pöytien leveys 90 cm. Olisiko esim. 35 cm leveät kaitaliinat hyvännäköisiä? Siten lautaset jäisivät pelkästään valkoiselle pöytäliinalle ja sininen kaitaliina kulkisi pöydän keskellä. Itse ajattelen, että voisi olla hieman tyhmän näköistä, jos ruokalautanen olisi puoliksi valkoisen pöytäliinan ja puoliksi sinisen kaitaliinan päällä. Toivoisin mielipiteitänne! Kiitos!
  9. Pohjanmaalla asuville tiedoksi; itse löysin Ylivieskan Kärkkäiseltä yli 6 tuntia palavia tuikkuja. Merkiltään Spaas, pakkauksessa 120 kpl, maksoivat alle 6 e.
  10. Kun luin tästä wc-kori-ideasta eka kerran tältä foorumilta, ihastuin sen erikoisuuteen täysin ja haluan sen ehdottomasti häihimme. Vaikka korien sisällöt hieman maksavatkin, niistä jää itselle tarvetavaraa hyvin pitkäksi aikaa jälkeenpäinkin.
  11. Me maksetaan mun vanhempien kans suurin piirtein puolix hääkustannukset. Mun mielestä ihan reilua, kun kuitenkin isot häät, noin 180 vierasta. Mun vanhemmat maksaa mm. ruuat, hääkukat, me itse mm. puvut, kampaukset, meikki ja alkoholijuomat (koska mun vanhemmat absolutisteja, niin en halua edes ehdottaa heille niiden maksamista).
  12. Mun sulhoni pukeutuu sakettiin, samoin kuin bestman. Sulhon liivi ja plastro hopeanharmaa, bestmanilla kerman värinen liivi. Ensin aateltiin sulholleni frakkia, mutta saketti istui loppujen lopux paremmin sulhon päällä.
  13. Meille tulee kutsukortin runoksi tällainen: Maailman parhaita ja kauneimpia asioita ei voi nähdä eikä liioin koskettaa. Ne täytyy tuntea sydämellä. Tuo runo vaan tuntuu just sopivalta meille. Mutta sen kirjoittaja on mulla hukassa, on kenelläkään tietoa?
  14. Me olemme päätyneet ihan käytännön syistä siihen, että miljöökuvaus hoidetaan pari päivää ennen häitä. Tuleepa koekampau ja -meikki hyödynnettyä samalla. Aiemmin olin toki ajatellut, että haluaisin sulhoni näkevän minut vasta kirkossa, mutta mukavampi rauhassa nauttia myös kuvaushetkestä.
  15. Kyllä suurin osa häiden suuunnitteluista on mun harteillani, mutta ei se haittaa, yhdessä innokkaan kaasoni kanssa kehittelemme ideoita. Koko ajan tässä matkan varrella olemme yhdessä sulhaseni kanssa jutelleet, millaiset häät haluamme, onneksi meillä on aika lailla samanlainen maku, joten suunnittelu on helppoa siltä kannalta ajateltuna. Sulhoni kyllä kuuntelee ihan innokkaasti, kun esittelen hänelle ideoita, joita olen löytänyt ja keksinyt. Hän on tuonut myös omia mielipiteitään esille, joita olen kunnioittanut ja ottanut huomioon suunnittelussa. Uskon, että järjestelyjen loppuvaiheessa hän on enemmän mukana, kuten musa-asioissa. Ehkä se on ihan tyypillistä, etteivät miehet haluakaan niin kovasti hössöttää koriste ym. juttuja, ja hyväksyn se. En halua ahdistaa häntä pakottamalla sellaiseen toimintaan, mikä ei ole ominaista hänelle. Tärkeintä on tietää, että hän haluaa naimisiin kanssani!
×
×
  • Create New...