paveliina

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About paveliina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 1. en muista olenko jo tähän vastannut..no vastataan silti, ei siitä varmaan haittaakaan ole me menimme kihloihin minullekin yllätyksenä ihan tavallisena arkipäivänä kesken makaronilatikon syönnin. Sulhon ostama sormus oli liian pieni, joten lähdettiin kävellen hakemaan uutta. matkalla soitin omat läheiseni läpi ja sulho omansa. Illalla sulho lähti armeijaan takaisin lomiltaan ja minä jäin kotiin itkemään :-? Mitään kihlajaisia ei järjestetty, kun ajateltiin sen olevan vain meidän kahden yhteinen sopimus siitä, että joskus mennään naimisiin. Toiset silti osti jotain pientä, kuten viherkasvin, samppanjalasit yms. Kavereiden annettiin vaan huomata sormukset, tekemätää siitä sen suurempaa numeroa.
 2. sellainen vinkki kaikille, jotka aikovat käyttää valkoista gerberaa. Sillon kun on paljon auringonpaistetta, niin valkoiset gerberat on kiven alla... itselleni kukkakauppias ilmoitti päivä ennen häitä ettei saa mistään valkoisia gerberoita kun on helle... :-? siitä sitten lähdin itse reissuun ja sain haalittua 20 gerberaa kasaan..bensan hintaa en viitsi edes miettiä..
 3. itse ainakin ajattelin, että persoonallisinta oli mun puku (olin sen itse suunnitellut) ja morsiusparin istumapaikka. Istuttiin tavallisessa puisessa puutarhakeinussa, joka oli koristeltu muratilla...edessä oli mun siskon pirttipöytä
 4. meillä oltiin päivä ensin erikseen. saunottiin vastakkaisilla rannoilla ja pojat kävi kanootilla kylässä meidän puolella illalla biletin yhdessä sulhon kanssa baarissa
 5. oon kans sitä mieltä, että ei voi pyytää polttareihin ellei kutsu kanssa häihin. Eri asia on ehkä jos on oikeesti tois pinet häät, eikä kutsu polttariporukasta kun esim. sisarukset ja kaason häihin...
 6. meillä oli niin, että kaaso maksoi itse oman pukunsa. Sovittiin, että jos kaaso haluaa pukeutua häittemme väriin, niin maksan puvun (koska kaaso ei ikinä muuten pitäisi ko. väristä pukua). Maksoin sitten kaason meikin ja kampauksen, kuten myös tietysti vieheen.
 7. me käytiin kuvassa kirkon jälkeen kirkon vieressä olevalla meren rannalla. Sulho näki mut ja puvun ekaa kertaa kun kirkon ovet avattiin ja aloin kävellä isäni kanssa käytävää pitkin kohti sulhoa ja alttaria Vieraille oli juhlapaikalle järjestetty ohjelmaa kuvauksen ajaksi. Elikkä heillä oli siellä oma kuvaushetki ja polttarikansioiden esittelyä.
 8. Me ostettiin bestmanille viikonlopun lippu kuninkuusraveihin, jonne hän menee sulhon kanssa miedän bensoilla ja sulho vielä maksaa ruuat (kuninkuusraveissa käynti on heillä jo pitkä perinne..) Kaasolle ostettiin TommyTabermanin iso Cupido-maljakko ja kutsu kiitosjuhliin morsmaikun kanssa meille kotiin, jossa purtavaa ja boolia. Samoihin juhliin kutsutaan myös mun sisko, joka on auttanut tosi paljon kaikessa. Appiukoille annetaan appiukon käsikirja ja mun äidille maksetaan kampaus ja meikki hääpäivänä sekä viikkoa ennen kasvohoito. Sulhon äidille ei anneta mitään, kun ei se oo meitä auttanutkaan.
 9. Yksi idea on häälehti, jota vieraat vois lueskella (siellä vois olla myös esim. ristikko tai sudokuja..) Tai sitten pöydillä olis joku tehtävä (esim. esittää pantomiimi tai keksiä runo hääparille.. jne..)
 10. Uutta: Puku ja alusvaatteet Vanhaa: Korvikset ja mummun vanha sormus Lainattua: Tiara Sinistä: puvussa
 11. Apua...Miatä te näitä pukuja löydätte ;D Kiva, kun oon kirjastossa ja nauran ääneen kun selailen näitä ;D
 12. Meille tulee "Ja minä olen Hänen 1.7.06" Kihloissa on "P&M 26.8.2002"
 13. Meillä anoppi sanos kun kuuli, että ollaan häitä järjestelemässä, että "no enpä vielä onnittele!" ja sitten se oli jälkeenpäin sanonut mieheni siskolle, että mieheni ei tiedä millaisen virheen tekee... Sille on myös paha paikka kun me ei kysytä siltä yhtään mitään. Ollaan vaan sanottu, että me ne maksetaan ja meitä siellä juhlitaan, joten me tehdään just niinkun ite halutaan. Anoppi on antanut meille kaikkee turhaa roinaa häitä varten ja voin kertoa etten todellakaan tule niitä käyttämään mihinkään, vaikka tarvitsisinkin. Ostan vaikka uudet, mutta síltä en ota mitään vastaan! >