Jump to content
Naimisiin.info

Cornelia

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kaakkois-Suomi

Cornelia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Miten oisi A4 arkki vaakaan ja siihen menu kolmeen sarakkeeseen. Siis kaikkiin sama teksti. Sitten taittaa sen "kolmion" muotoon, siis että ylhäältä katsottuna näyttää kolmiolta. Pysyy omineen pystyssä kun käytät tukevampaa paperia ja teippaat liitoskohdan kiinni sisäpuolelta. Ymmärtääköhän kukaan mitä tarkoitan....
  2. Cornelia

    Morsiustyttöjen mekot

    Meillä morsiuslapset omat tyttäret ja puvut meinasin hankkia www.littlefairies.se Paljon kauniita pukuja monen ikäisille, eikä hinnatkaan ole päätähuimaavia.
  3. Fontin asennuksesta: Tallenna fontti netistä koneelle, johonkin helposti köytyvään kansioon. Mikäli tiedosto on zipattu, purkaa se. Sen jälkeen avaa resurssienhallinnan kautta kansio C:WindowsFonts Siellä avaa komentoriviltä "Tiedosto" ja valitse "Asenna uusi fontti". Nyt selaat fontin sieltä kansiosta, mihin olet sen tallentanut, klikkaat fontin aktiiviseksi ja valitset OK. Tarkista vielä sitä ennen että kohta "Kopioi fontit Fonts-kansioon" on ruksattu. Nyt fontti on käyttövalmiina muiden fonttien joukossa. Toivottavasti ohjeet auttavat....
  4. Meillä tytöt 3 ja 9 vuotta kutsuvat tällä perinteisellä kutsutekstilä jota usein käytetään kun vanhemmat toimivat kutsujina: Tervetuloa todistamaan kun äitimme Cornelia ja isämme Hra X sanovat.... ja alle molempien nimet. Äidin ja isän perään tulee koko nimet, että kaikki sukulaiset tietävät kenen häistä on kyse. (Jos ei lasten nimet ole jääneet mieleen kaikille.) Toi oli kyllä niin ihana toi "äiti ja isä pussaa alttarilla", että pisti miettimään.
  5. Kyllä on paljon kauniita laseja! now and foreverillä ne metalliset sydämenpuolikas-lasit on melkolailla minun makuun. Viimekesänä ostin veljelleni ja hänen vaimolleen lahjaksi shampanjalasit jotka kaiverrutin paikallisessa kultasepänliikkeessä. Melkoisen kallista lystiä oli kaiverrus, mutta tuli parin mieleiset lasit (Iittalasta).
×
×
  • Create New...