Jump to content
Naimisiin.info

Ansu S

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ansu S's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Linnan puisto ja Suurtori ovat myös minun suosikkejani! Aurajoen varsi on upea aina kesällä, vaikka nyt remonttia Pinellan kulmalla tehdäänkin... siltoja riittää, kunhan samea vesi ei näy kuvissa Pääseeköhän Ars Novan eli Rettigin palatsin sisäpihalle, näyttää nimittäin aika kivalta ylhäältä katsottuna... Samppalinnan ravintola, Tähtitorni (ja em. mäet, niissähän on näköalapaikkojakin), Suomen Joutsen, miksei Förikin? Kuvaajalta saa varmasti hyviä vinkkejä!
  2. Tuo Nike-idea - aivan loistava! Kun minä en tuosta tiennyt, ei tiedä mieskään tuollaista olla olemassa ;D
  3. Entä Sipulin talvipuutarha, onko liian ravintolamainen tai sijainti huono? Siellä on myös sellainen "ullakkotila" (sopii 50-60 hlöä?), jossa tiiliseinät, kattoparrut esillä jne.
  4. Kaasoja 0, apulaisia tulee olemaan 1-2 eli auttavat hääpäivänä kukkien jne. haussa. Tykkään järjestellä itse ja toisaalta häät ovat pienet (n. 10 hlöä).
  5. Totta, yksi pointti on myös sormusten/korujen "säästäminen"; en tiedä elämmekö meidän perheessä niin rempseästi, mutta naarmuja ja kolhuja tulee koko ajan, 18 k kulta on mielestäni aika pehmeää.
  6. Taidan kuulua harvojen joukkoon (?), sillä en pidä sormuksi oikeastaan muuten kuin kotoa poistuessa. Eli kun tulen kotiin otan sormukset, kellot ja kaulakorun pois enkä pidä niitä esim. ulkoillessa, siivotessa, suihkussa, saunassa, nukkuessa, lähikauppareissuilla, vauvauinnissa, kuntosalilla... pidettäväksi nämä on tarkoitettu ilman muuta, mutta pienen lapsen äitinä pesemistä, siivoamista ja muuta lotraamista on aika paljon Enkä myöskään halua että korut raapivat lasta tai lapsi nappaisi kaulaketjusta jne.
  7. Meilläkin kaiverrusasia mietinnässä, vihkareihin todennäköisesti kosintakysymys/sana ja hääpäivä; vaimolle tyyliin Tahdotko? XX.XX.2006, miehelle Tahdon! XX.XX.2006.
  8. Häät ennen joulua (siis tänä vuonna ), parissa paikassa käyty sopivaa etsimässä ja hyvä Kohinoor jo löytyikin... Mies sanoi, että tilataan jo! Tilaamme omamme varmaan pari kk ennen h-hetkeä.
  9. Täällä myös Clarins-fani! Olen käyttänyt vartalolle tarkoitettua itseruskettavaa joskus myös kasvoille ja hyvin toimii. Tämä on iso tuubi (125 ml?), voidemaista ja siinä on aurinkosuojaakin 4 tai 6 kertoimen verran.
×
×
  • Create New...