Di

Rouva
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Di

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Pappi oli meille tuttu ja hän osallistui hääjuhlaan, joten tottakai kiitimme häntä kiitoskortilla kuten muitakin vieraitamme.
 2. Kumpikin itkettiin.
 3. Kyllä mä vähän kohottelin kulmiani.. Meidän hääjuhla järjestettiin ravintolassa, ohjelmassa mm. kolmen ruokalajin illallinen. Olisin toivonut että ne muutamat vieraat olisivat jättäneet "omat eväät" kotiin..
 4. En ostanut meikkaajalta meikkejä. Häämeikkini pääpaino oli silmissä, joten huuliin riitti tavallisen huulikiillon lisääminen. Puuteria ei tarvinnut lisätä koko päivänä, mutta jos olisi tarvinnut, niin oma translucent puuterini olisi ollut ok.
 5. Ei suudeltu kirkossa. Jotenkin vaan ei juuri siinä kohtaa ohjelmaa tuntunut siltä... Kirkon portailla sitten suudeltiin.
 6. ^ Eikös siinä tyllin ja ihon välissä yleensä ole vuorikangas..? Jos vuorikangas puuttuu, niin taatusti kutittaa. Mutta alkuperäiseen kysymykseen: Ei ollut tukala.
 7. Me saimme kaksi ties mitä sarjaa olevaa mukia, jotka oli pakattu servettipaketin kanssa kaislakoriin. Aivan käsittämätön häälahja, varsinkin kun kaikki tietävät että sekä minä, että mieheni olemme tarkkoja siitä, millaisia astioita meillä on. Noh, kyseisen ihmisen tapoihin kuuluu hankkia lahja "koska on pakko" ja lahjaa antaessaan vielä sanoa "no täs on ny tällanen".. Eikö tuollaisia pakkauksia viedä yleensä esim. tuliaiseksi mökille?! Pitäisi olla kiitollinen siitä, että on saanut lahjan, mutta se on vain kovin vaikeaa silloin kun tietää että lahjan antaja ei ole edes pientä ajatusta käyttänyt siihen, mitä pari oikeasti tahtoisi tai tarvitsisi. (Meidän lahjalistalla oli useampikin 5e ja 10e lahja, joten ei voinut olla edes rahasta kiinni.)
 8. Ei kihlajaisia, ei juhlia. Ei todellakaan tuntunut meidän jutulle alkaa järjestämään juhlia vain siitä syystä, että olimme sopineet hääpäivän.
 9. Olisin onnellinen jos morsian jättäisi kimpun heittämättä. En pidä siitä, että ihmisiä jaotellaan esim. naimattomuuden perusteella.