Jump to content
Naimisiin.info

iikka

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

iikka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Daizy Delight: kuulostaa todellakin vielä pahemmalta kuin mun anopin ja appiukon kommentit. :'( Muitakin näköjään siis löytyy jotka ovat sitä mieltä että ei ole mikään avioliitto jos ei kirkossa vihitä. Tsemppiä sinulle! Olen tässä häiden lähestyessä huomannut kyllä senkin että myös monet nuoret olettavat että automaattisesti on kirkkohäät. Olin viime viikonloppuna ystäväni häissä ja useita vieraita sieltä on tulossa myös meidän juhliin, monet puhuivat häistä tyyliin "sitten siellä kirkossa..." tms. vaikka kutsussa mainittiin vain että vihkiminen siihen ja siihen aikaan juhlapaikan vieressä... En jaksanut korjata, huomaavat sitten häissä.
  2. Päätin pitää oman nimeni hyvin paljon samoista syistä kuin Fröken Strand: - Ainoat sukulaiset joita on samalla nimellä ovat äitini, siskoni ja mummoni - Työelämässä minut tunnetaan omalla nimelläni - Miksi ihmeessä minun täytyisi vaihtaa nimeni jos miehenikään ei tarvitse - Sulhasen perheessä kaikki veljien vaimot ovat vaihtaneet nimensä ja heille on itsestäänselvyys että minäkin vaihdan, samoin tuleville appivanhemmille... : - Nimi on erittäin vahvasti osa minua, varsinkin sen takia että isäni kuoli ollessani lapsi Päätin tehdä näin vaikka kaikki ympärillä olevat ihmiset sanovat että tottakai sinä vaihdat nimesi, jopa oma äitini on sitä mieltä. Ongelmia voi tulla sitten jos tulee lapsia, minulle ei ole itsestäänselvää se että lapset saavat mieheni nimen, sillä minun sukuhaara loppuisi, hänen sukuaan on jo sillä nimellä uutta sukupolvea.
  3. Meille tulee pelkkä siviilivihkiminen, vihkijä tulee juhlapaikalle. Meillä sulhasen isä sanoi mm., että ei se ole mikään oikea avioliitto kun ei ole kirkkohäät. Kun tulevalle anopille kerroin, että saadaan vihkijä juhlapaikalle ja vieläpä nainen, hän totesi että "ai ihan naispappi vai"...varsin hyvin silloin tiesi että pappia ei tule lainkaan...
×
×
  • Create New...