Jump to content
Naimisiin.info

Cillax

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Cillax's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tää päivä on teidän, se päivä on nyt, kun tanssitte rakkauden tanssin. Tähdetkin taivaan teitä nyt katsoo kun jaatte tään päivän niin onnellisen. Ootte yhdessä olleet jo kauan, ihan nuoresta toisiinne tukeutuen. On tunteenne kasvanut vuosien myötä, niin ilot kuin surutkin ain jakaen. Nyt tienne on alussa vasta. Sen kuljette voimalla rakkauden. Kaikki se kestää ja kaikki se voittaa, sen voima on suuri ja ihmeellinen. Tuossa on Finlandersin "Tää päivä on teidän"-laulun sanat, tuo ihana valssi tulee meille häävalssiksi. Nyt rupesin miettimään, että voisiko tuota mukaillen myös kirjoittaa kutsuun tekstin,eli siis onko "laillista" kirjoittaa kutsuun vaikkapa että "nyt tiemme on alussa vasta, sen kuljemme voimalla rakkauden", ja kirjoittaa alle että "Finlandersia mukaillen"? Olipa se selvästi selitetty mut kyllä joku ymmärtää, luotan teihin : Ja muuten, onkohan tuolla biisillä tarkempi sanoittaja kuin vaan Finlanders, ja mistähän sen löytäis?
  2. Cillax

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Mistä olette saaneet tuon Finlandersin "Tää päivä on teidän" laulun sanat ja nuotit? Se kuvaa niin meitä, aivan ihana. Pelottaa vaan et jos sitten märisen koko laulun ajan :
  3. Cillax

    Kajaani

    Moi taas! Me varasimme nyt Kassu Halosen taidetalon Manamansalosta, ainakin kuvissa näyttää oikein mukavalta ja lauantaina on tarkoitus käydä katsomassa ihan paikan päällä. Vuokra oli kohtuu edullinen, 260 e/pe-ilta-su-aamu, ja pitopalvelun saa paikan päältä. Ainut hassu juttu on et sinnehän mennään lossilla kun Vuolijoelta lähdetään : ;D Voi tulla jo yksi hääohjelmanumero siitäkin et miten saadaan kaikki vieraat lossiin ja juhlapaikalle! Ja siitä bändistä haluaisin mielelläni lisätietoja! Onko muuten kenelläkään aavistusta noin niinkuin yleensä ottaen bändien hääkeikkapalkkioista? Aika pienellä budjetilla yritetään juhlat järkätä, ja täytynee ottaa sitten wannabe-dj:t käyttöön jos palkkiot ovat aivan päätähuimaavia...
  4. Cillax

    Kajaani

    Hei kaikille! Minua kiinnostaa myös kovasti juhlapaikat Kajaani-Vuolijoki-Vaala-akselilla. Löysin netistä tuon Ruununkartanon Vaalassa, Riihipihan Vuolijoella ja Kassu Halosen taidetalon Mananmansalossa. Tarkoitus olisi et vihkiminen tapahtuu Vuolijoen kirkossa. Kajaani on myös niin lähellä, et sieltä juhlapaikkoja vois myös katsella. Oisko jollain kokemuksia noista edellä mainituista paikoista, hintaa, pitopalvelua, yleisesti kokemuksia soveltuvatko hääjuhlan viettopaikaksi? Noin 100 hengen häät tiedossa. Tuonne Ruununkartanoon olen jo laittanut sähköpostia mut vastausta ei oo kuulunut... Ja entäs muita paikkoja?! Kai tälläkin alueella naimisiin mennään, tuntuu vaan olevan todella kiven alla nuo juhlapaikat! Onko kenelläkään tietoa joistain nuorisoseurantaloista, leirikeskuksista yms? Ei seurakunnan koska tarkoitus olisi nauttia ainakin alkumaljoja... 8-) Ja vielä, vinkkejä juhlabändeistä Kajaanin alueella?
×
×
  • Create New...