Wing

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Wing

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Häät kahden päivän päästä ja tänään jäin hää-lomalle, työkaverit olivat ostaneet kylpy- ja käsipyyhkeitä (merkkiä en tiedä, ilmeisesti Luhta) sekä kuohuviiniä kuinkas ollakaan tiesivät, että tuleva rouva tykkää juuri siitä juomasta Miehen työpaikalla eivät ainakaan näin ennakkoon muistaneet.
 2. Näkee. Ja toivottavasti tykkää näkemästään ;D
 3. Meillä ilotulitus hoituu nyt sitten bestmanin kavereiden toimesta. Kaaso hoitaa luvan. Juhlat päättyvät ilotulitukseen puolen yön aikaan. Itse olisin tosiaankin halunnut ammattilaisen ampumaan, mutta kaaso, bm ja sulhanen oli sitä mieltä, että itsekin saa ihan näyttävän ilotulituksen aikaan :-/ Katsotaan nyt mihin tulokseen päädytään, tuleeko sitten ollenkaan. Ampumispaikkakaan ei oikein vaikuta musta hyvältä... Uutena vuotena pitäisi sitten ostaa raketit, siihen asti on aikaa miettiä.
 4. Meille tulee kutsuun tekstiksi Arno Kotroa " Vedit minut mukaasi huikeaan hulluuteesi mielettömiin maailmoihisi Vai oliko se päinvastoin Yhtä kaikki siellä ollaan" Just niin sopiva meille 8-)
 5. Odotan tukea ja turvaa! Pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä, sekä positiivista asennetta. Toinen kaasoni on niin kiireinen, että hän tuskin ehtii edes polttareihini. Tämä kyllä oli jo tiedossa alusta asti, siksi pyysin kaksi kaasoa. No tämä ns. luotto-kaasoni alkaa hääpäivän ja polttareiden lähestyessä pelottavasti hajoilla. Viimeksi kun tavattiin, olin jo hieman huolestunut tilanteesta.. Toivon, että se en ole minä, joka pitää kaasoja kuosissa meidän häissä ja että meidän ystävyys tulee säilymään myös häiden jälkeen! Mielestäni en ole kaasojani kuormittanut häiden suhteen ja olen kyllä esittänyt toiveen, että otetaan kaikki ihan rennosti vaan.. :-/
 6. Me tuodaan tuliaisia kaasoille ja bestmanille häämatkalta sekä pidetään illanistujaiset, jolloin voidaan katsella kuvia ja muistella häitä.
 7. Mä löysin nämä ideaparkin dinskosta, enkä kahta kertaa miettinyt sopii varmasti niin hyvin violetin puvun kanssa
 8. Itsekin teetätän pukuni Fragolassa. Paikasta ja palvelusta on todellakin vain pelkkää hyvää sanottavaa, vaikkakin olen vasta käynyt sovittamassa yläosan koeversiota ;D Mun ajatukset puvun suhteen oli aluksi todella utopistiset, mallikuvia oli kolme, joista halusin kombinaation. Marika sai puhuttua järkeä päähän ja keroi rehellisesti faktat, mitä pystyy tekemään ja mikä on hyvän näköistä valmiina. Menen taas parin viikon päästä sovittelemaan valmiimpaa versiota puvusta ja odotukset on todella korkealla!
 9. Mäkinen tulee olemaan uusi sukunimeni
 10. Tampereella, Pispalan haulitehtaalla 19.1.08 ;D
 11. meillä häät lauantaina ja reissuun lähdetään maanantaina
 12. Mekin olemme nyt kallistuneet Intian ja Goan kannalle (jatkuvasti vaihtuvissa) häämatka- suunnitelmissamme.. Tarkoitus olisi lähteä tammikuun 21. päivä nauttimaan lämmöstä ja toisistamme
 13. Häitä juhlitaan tammikuussa ja häämatkakohde on Islanti. Kumpikaan ei ole siellä käynyt, Eurooppa on muuten läpeensä koluttu. Islanti vaikuttaa mielenkiintoiselta kohteelta, kauemmas ei töiden takia voida lähteä..
 14. Sama täällä! Tammikuussa -08 on häät ja ilotulitus tulee aivan varmasti. Emme halua mitään ihmeellisempää ohjelmaa/leikkejä, joten ilotulitus on varmasti mieleen painuva "ohjelmanumero" muuten ohjelmaltaa simppeleissä häissä. Olen kysellyt parista yrityksestä ja hinta-arvioita odottelen. Toivoisin todellakin ilotulituksen toteutuvan